NaslovnicaVijestiManchester City želi ujediniti Guardiolu i Neuera na Etihadu

Manchester City želi ujediniti Guardiolu i Neuera na Etihadu

Manchester City želi ujediniti Guardiolu i Neuera na Etihadu. Ekipa iz Premier lige planira veliki remont svog tima uoči dolaska Pepa Guardiole i nadaju se da će svog novog trenera ujediniti sa golmanom Bayerna.

Manchester City želi ujediniti Guardiolu i Neuera na Etihadu

Manchester City se nada će im Pep Guardiola pomoći da dovedu Manuel Neuera iz Bayerna ovog ljeta, piše The Mirror.

Od kluba se očekuje velika potrošnja novca na kraju sezone kako bi pružili novom treneru najbolju moguću ekipu da mu pomogne da se bori za naslov Premier lige i Lige prvaka.

Izvještaji govore da su u potrazi za zamjenom Joe Harta i da žele da potpišu osvajača Svjetskog prvenstva sa njemačkom reprezentacijom, nadajući se da bi Neuera moglo privući ponovni susret sa Guardiolom i nevjerovatno velika plata.

Navodno su spremni da mu ponude 300.000 funti sedmično kako bi ga ubijedili da dođe na Etihad.

Međutim, ubjedljiti Bayern da se rastanu od svog broja jedan će biti vrlo težak posao za Englesku ekipu.

[su_bet_at_home_1]

Manchester City sutra igra protiv Aston Ville na Etihadu. Koeficijent na Pellegrinijev tim je 1.22, dok je na Stoke 15.00. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 7.00. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Manchester City i ostale timove iz Premier lige, pa i ostalih liga širom svijeta.

QtEjYQg

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!