NaslovnicaVijestiManchester United će igrati prijateljsku protiv kluba sa ovih prostora

Manchester United će igrati prijateljsku protiv kluba sa ovih prostora

Navijači Zvezde bi narodne sezon mogli uživati ​​u pravoj nogometnoj poslastici, slavni Manchester United je najavio dolazak u Beograd i duel sa crveno-bijelima

Manchester United

Predsjednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović, je nedavno uputio pismo velikanu iz Manchestera s prijedlogom da se prijateljstvo dva kluba produbi dolaskom “Crvenih vragova”, a sve u povodu činjenice da nikada nismo bili u prilici da odigramo revanš meč Super kupa Europe još iz 1991. godine.

Iz Uniteda je stiglo pismo u kojem se potvrđuje zainteresiranost da Manchester United dođe na stadion “Rajko Mitić”. Uprava Uniteda je priopćila da je na posljednjoj sjednici borda direktora kluba bilo riječi upravo o toj temi, ali da zbog gustog rasporeda, odnosno još uvijek nedefiniranih termina Premijer ligi, trenutno nisu u mogućnosti dati definitivan odgovor, i da će ga dati čim raspored utakmica u narednom razdoblju bude poznat.

image

U pismu se također čestita Zvezdi na jubileju, 25 godina od osvajanja najvrednijeg europskog trofeja, Kupa europskih prvaka.
Podsjetimo, 19. studenog 1991. godine, na Old Traffordu su se sastali Manchester United, kao pobjednik Kupa kupova, i Crvena zvezda, kao pobjednik Kupa europskih prvaka. United je slavio minimalnu golom u 67. minutu. Nažalost, revanš utakmica nikada nije odigrana, i timu sa Otoka je pripao ovaj pehar.

Untied ima šansu da se ove sezone kvalifikuje za Ligu prvaka jer se nakon 30 odigranih utakmica u Premiershipu nalaze na šestoj poziciji sa pedeset bodova, a to je samo bod manje od četvrtog mjesta na kojem se nalazi Manchester City. Do kraja je ostalo još osam utakmica u kojima će se United morati potruditi kako bi obezbijedili mjesto u Ligi prvaka sledeće sezone.

Podsjetimo, United je igrao osminu finala Lige Europe ove sezone gdje ga je izbacio Liverpool u dvije utakmice. To je bio prvi europski okršaj ta dva tima u rivalstvu koje traje duže od sto godina.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!