NaslovnicaVijestiManchester United će izgubiti svog najboljeg igrača ukoliko se ne kvalifikuje za...

Manchester United će izgubiti svog najboljeg igrača ukoliko se ne kvalifikuje za Ligu prvaka

Manchester United će izgubiti svog najboljeg igrača ukoliko se ne kvalifikuje za Ligu prvaka. Manchester United rizikuje gubitak golmana Davida de Gee ako ne osigura kvalifikacije Lige prvaka.

Manchester United će izgubiti svog najboljeg igrača

Prema pisanju španske web stranice Fichajes, Real Madrid je i dalje zainteresovan za De Geu i izgleda da će iskoristiti šansu ukoliko United ne završi u top četiri na kraju sezone.

U augustu se očekivao transfer De Gee u Real Madrid, ali sve je propalo kada se nisu stigli završiti papiri prije isteka transfernog roka.

Španac je potpisao novi četverogodišnji ugovor gotovo odmah nakon toga i navodno mu je Manchester postavio otkupnu klauzulu od 30 miliona funti.

Real Madrid sigurno ima sredstva da potpiše De Geu, ali je sada nejasno da li Zinedine Zidane želi zamijeniti Keylor Navasa, koji je nevjerovatan ove sezone.

S obzirom na transfer zabranu koju će dobiti u ljeto ili sljedece godine u januaru ostaje pitanje da li će se ovaj transfer ostvariti.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

United je prokockao vodstvo protiv Newcastlea u utorak navečer da bi pali na šesto mjesto na tabeli Premiershipa.

Klub sa Old Trafforda prati u stopu četvrti Tottenham i to mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka, ali još uvijek imaju izvrsnu priliku da se kvalifikuju, dok se Rooney još uvijek trudi vratiti u formu.

Izvještaji tvrde da je Louis van Gaal već u potrazi za potencijalnom zamjenom De Gee, a to je mladi golman AC Milana Gianluigi Donnarumma.

16-godišnjak je redovan u ekipi sa San Sira i izgleda da ima nevjerovatan potencijal.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!