NaslovnicaVijestiManchester United će za Lukakua platiti više od 50 miliona funti

Manchester United će za Lukakua platiti više od 50 miliona funti

Manchester United će morati platiti više od 50 miliona funti ukoliko želi dovesti Romelua Lukakua, a iz Evertona su poručili da neće prihvatiti ponudu manju od te cifre.

Lukakua platiti više od 50 miliona funti

Belgijski reprezentativac je znatno napredovao u posljednjih godinu dana i trenutno je jedan od najboljih napadača u Premier ligi, gdje je postigao 18 golova, a više od njega su postigli samo Jamie Vardy (19) i Harry Kane (20).

Kao rezultat dobre forme, Lukaku je privukao pažnju europske elite, ali iz Evertona i dalje poručuju da im je namjera zadržati mladog napadača na Merseysideu, kako piše Daily Mirror.

U izvješću se navodi da Everton želi zadržati neke od svojih najboljih igrača, a za svoju desetku neće prihvatiti ponudu koja ne iznosi najmanje 50 miliona funti.

“Karamele” će uskoro ponuditi novi ugovor Lukakuu, a ukoliko 22-godišnjak i ne odluči produžiti ugovor, i dalje ga neće pustiti za manje od 50 miliona funti.

Lukaku je izjavio prije nekoliko dana da mu je velika želja igrati u Ligi prvaka, a poznato mu je da mu se ta želja neće ostvariti u Evertonu, bar ne sljedeće sezone, jer se tim iz Liverpoola trenutno nalazi na 12. poziciji u Premier ligi, čak sedam pozicija udaljen od kvalifikacija za Ligu prvaka.

Među zainteresovanim za njegove usluge navode se Manchester United, Chelsea, Bayern Munchen, te Paris Saint-Germain.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!