NaslovnicaVijestiManchester United i Chelsea se bore za potpis 40 miliona vrijednog Mauro...

Manchester United i Chelsea se bore za potpis 40 miliona vrijednog Mauro Icardija

Manchester United i Chelsea se bore za potpis 40 miliona vrijednog Mauro Icardija. Bivši mladi igrač Barcelone bi se mogao preseliti u Premier ligu na ljeto, ukoliko se Inter ne kvalifikuje za Ligu prvaka naredne sezone.

Manchester United i Chelsea se bore za potpis 40 miliona vrijednog Mauro Icardija

Dvojac iz Premier lige, Manchester United i Chelsea su zainteresovani i borit će se za potpis 40 miliona eura vrijednog napadača Intera, Mauro Icardija, prema pisanju Corriere dello Sporta.

Argentinski internacionalac je redovno govorio o svom divljenju prema Milanskim divovima, ali glasine sada kruže da njegova budućnost na San Siru neće biti baš tako dobra, ukoliko se Nerazzurri ne kvalifikuju za Ligu prvaka naredne sezone.

Italijanski list – koji očekuje da Jose Mourinho preuzme kontrolu na Old Traffordu uoči početka nove sezone – vjeruju da će portugalski stručnjak tražiti da Icardi bude njegovo prvo pojačanje u Manchester Unitedu.

Međutim, direktor Intera neće razmišljati o prodaji Icardija ukoliko neko ne dođe sa ponudom od preko 40 miliona eura.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Inter u nedelju igra protiv Palerma, a trenutno su peti na tabeli Serije A sa 48 bodova, što je pet bodova manje od Roma i Fiorentine koje su na trećoj i četvrtoj poziciji. Koeficijent na Mancinijev tim je 1.28, dok je na Palermo 11.00. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 5.50. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Inter i ostale timove iz Serije A i liga širom svijeta.

cy0uB6W

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!