NaslovnicaVijestiManchester United dobio ponudu za Depaya, oglasio se i Mourinho

Manchester United dobio ponudu za Depaya, oglasio se i Mourinho

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho potvrdio je da je na adresu ‘Crvenih vragova’ stigla ponuda za Memphisa Depaya, ali ona ne odražava vrijednost igrača.

Manchester United dobio ponudu za Depaya

Nizozemski reprezentativac će napustiti klub ove zime ukoliko dođe dovoljno dobra ponuda za njega, potvrdio je Mourinho nakon što je 22-godišnjak prošlog mjeseca izrazio želju da napusti Old Trafford.

Francuski velikan Lyon je prema pisanju engleskih medija poslao ponudu za krilnog igrača, ali ona iznosi manje od 15 miliona funti, koliko portugalski stručnjak traži za Depaya, koji je u klub stigao iz PSV Eindhovena za 25 miliona funti u junu 2015. godine.

Mourinho je rekao: “Ponuda koju smo dobili je daleko od prihvatljive za nas. On je još uvijek naš igrač i ukoliko ne dobijemo bolju ponudu za njega do kraja mjeseca, on će ostati u timu.”

Nizozemac je postigao samo sedam golova u 53 nastupa u dresu Manchester Uniteda, a otkako je Mourinho preuzeo klupu, on nije u njegovim planovima ove sezone. Posljednju utakmicu pod vodstvom Mourinha je odigrao protiv Feyenoorda u Europskoj ligi, kada je njegov tim slavio rezultatom 4-0 24. novembra/studenog.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!