NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED DOVODI BIVŠEG IGRAČA CHELSEAJA: Mourinho ga dovodi za 40 milijuna...

MANCHESTER UNITED DOVODI BIVŠEG IGRAČA CHELSEAJA: Mourinho ga dovodi za 40 milijuna funti!

Manchester United dovodi bivšeg igrača Chelseaja. Mourinho ga dovodi za 40 milijuna funti! Da li je ovo moguće? Mourinho izgleda nema više opcija nego da dovede ovog igrača. Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho je navodno zainteresiran za Bournemouthovu zvijezdu Nathan Akea kako bi poboljšao svoju obranu.

Manchester United dovodi

23-godišnjak je igrao pod vodstvom Jose Mourinha u Chelseaju i odavno se smatrao jednim od nauzbudljivijih mladih talenata u Premier ligi, nakon što je igrao za Plavce prije odlaska u Bournemouth.

Prema Daily Staru, Mourinho sada želi da branič dođe na Old Trafford za 40 milijuna funti kako bi ojačao svoju obranu koja ima mnogo problema u posljednje vrijeme.

U izvješću se također navodi kako je Tottenham također zainteresiran za Nathan Akea, ali United bi zasigurno imao financijsku prednost u svakoj transfernoj bitci.

Crveni đavoli su poznati po trošenju novca na velika imena nakon odlaska Sir Alex Fergusona u mirovinu 2013. godine, premda Ake nije jedan od velikih imena koje klub može dovesti, on bi zasigurno obavio dobar posao.

Mourinho je ove sezone ekperimentisao sa tri različita veznjaka u obrani – Nemanjom Matićem, Ander Herrerom i Scott McTominayom – pa čini se da vjerujatno ne vjeruje u njegovu trenutnu obranu.

Eric Baily i Victor Lindelof su stigli u United asa dosta obećanja, ali su otišli korak nazad, dok Chris Smalling i Phil Jones sigurno nisu dovoljno dobri da se smatraju dugoročnim mogućnostima za klub na toj poziciji.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!