NaslovnicaVijestiManchester United dovodi jednog od ključnih igrača Real Madrida

Manchester United dovodi jednog od ključnih igrača Real Madrida

Jose Mourinho je, kako izvještaji govore, spreman da potroši ogromne novce kako bi privukao jednog od ključnih igrača Real Madrida na Old Trafford.

Manchester United dovodi

Ostalo je još nekoliko utakmica do kraja ove sezone i čini se da bi mogao poslati ponudu na ljetnom prijelaznom roku.

Portugalskom menadžeru izgleda nije dovoljan samo Alexis Sanchez i nada se da će mu Real Madrid dopustiti da odvede jednog od ključnih igrača na Bernabeuu.

Naime, Mourinho je zagrizao za veznjaka Real Madrida i navodno je spreman da mu ponudi veliki ugovor, piše španjolski medij Don Balon.

Štoviše, izvješće i dalje tvrdi da je Mourinho spreman da mu ponudi sličan paket kao i Pogbi, što bi ga učinilo jednim od najplaćenijih igrača u klubu.

[su_no1forfootball]

Francuski veznjak zarađuje 290.000 funti tjedno nakon što je 2016. godine prešao na Old Trafford iz Juventusa. No, on nije više najplaćeniji igrač u Unitedu, jer je to sada Čileanac koji je u siječnju došao na Old Trafford.

Kao i United, vjeruje se da je i bogati PSG spreman da dovede ovog robusnog veznjaka. Nakon stjecanja nevjerojatnih napadačkih talenata tijekom ljeta, lideri francuske lige se nadaju da će pojačati ekipu sa defanzivno orijentisanim igračima, ako uspiju zadržati Neymara sljedeće sezone, jer im je to sada glavna briga.

Od odlaska na posudbu u Porto 2014/15 sezone, Casemiro je postao sastavni dio Zinedine Zidaneove ekipe.

Brazilac je prošle godine imao neke odlične nastupe, jer je klub uspješno obranio Ligu prvaka i osvojio La Ligu.

[su_live_koeficijenti]

Casemiro je brazilski nogometaš, a u Real Madrid je prešao iz Sao Paula krajem siječnja 2013. godine. Kao član kraljevskog kluba jednu vrlo uspješnu sezonu je proveo na pozajmici u portugalskom klubu Portu.

Nakon što je igrao za U20 reprezentaciju na Južnoameričkom prvenstvu 2011. godine, Casemiro je debitirao za Brazil 14. rujna 2011., u remiju protiv Argentine, gdje je imao samo 19 godina.

Imenovan je u ekipi koja je igrala na Copa Americi 2015. godine, ali nije igrao niti jednu utakmicu u četvrtfinalnom ispadanju u Čileu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!