NaslovnicaVijestiManchester United dovodi jednog od najtalentovanijih igrača na svijetu

Manchester United dovodi jednog od najtalentovanijih igrača na svijetu

Manchester United dovodi jednog od najtalentovanijih igrača na svijetu. Renato Sanches je ukazivao na mogući prelazak u Manchester United gdje je počeo da ih prati na njihovom službenom Instagram računu.

Manchester United dovodi

Sanches je postao jedan od najpopularnijih europskih talenata ove sezone.

Prethodne sezone je igrao za klub u B timu u drugom stepenu portugalskog nogometa.

Ali on je bio izvanredan za portugalski klub ove sezone, postigao je dva gola u 18 utakmica.

United je jedan od najviše zainteresovanih za ovog tinejdžera, koji je jedan od najtalentovanijih mladih igrača na svijetu.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Sanches ima otpusnu klauzulu od oko 62 milijuna funti, ali Benfika je rekla da je spremna da ga proda i za 47 milijuna.

Da li je Sanches svojim praćenjem službenog profila Manchester Uniteda na Instagramu potvrdio da je dogovor završen i da on prelazi na Old Trafford, ostaje nam da vidimo.

Renato-Sanches-498414

No, s mnogo igrača koji su vodili pregovore tokom međunarodne pauze, to ne može biti slučajnost.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!