NaslovnicaVijestiZIDANE GA NE ŽELI U SVOJOJ EKIPI - UPRKOS TOME PEREZ POSLAO...

ZIDANE GA NE ŽELI U SVOJOJ EKIPI – UPRKOS TOME PEREZ POSLAO PONUDU: Ova ponuda se ne odbija – stiže pojačanje od 50 milijuna funti!

Real Madrid se navodno bliži završetku transfera Tottenhamove zvijezde Christiana Eriksena, a platit će ga oko 50 milijuna funti, navode mediji iz Španjolske.

stiže pojačanje

Prema Diario Golu, predsjednik Los Blancosa Florentino Perez poslao je ponudu koja se ne odbija za Spurse u posljednjih 48 sati, dok je Eriksen sada spreman da se napokon pridruži Madridu 2. rujna.

Danski internacionalac je u posljednjoj godini svog ugovora, tako da ima smisla da Tottenham sada želi unovčiti svog igrača, a ne da ga izgube besplatno za godinu dana.

Rosenborg – Dinamo Zagreb: ‘Modri’ na korak do grupne faze Lige prvaka!

Prema Diario Golu, Perez je to vidio kao nezamislivu priliku, iako njegov menadžer Zinedine Zidane ne želi taj transfer.

Izvještaj objašnjava da bi Zidane radije doveo Pogbu iz Manchester Uniteda da ojača sredinu terena, dok Eriksena ne vidi kao pojačanje za Iscoa.

To izgleda oštro s obzirom na to da je 27-godišnjak bio igrač svjetske klase za Spurse, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li Zidane biti u pravu ako ovaj transfer zaista uspije u narednim danima.

Bez obzira na to, Pogba se za sada čini daleko manje realnom metom, jer je United pod manjim pritiskom da ga proda i nikako ga ne mogu zamijeniti do siječnja.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!