NaslovnicaVijestiManchester United i Chelsea spremili ponude od 40 miliona funti za veznjaka...

Manchester United i Chelsea spremili ponude od 40 miliona funti za veznjaka Real Madrida

Manchester United i Chelsea spremili ponude od 40 miliona funti za veznjaka Real Madrida. Manchester United i Chelsea su poslali ponude za Realovog Toni Kroosa, prema pisanju izvještaja iz Španije. Njemački internacionalac je navodno u potrazi za novim klubom i odlaskom iz Real Madrida nakon što je Rafa Benitez dobio otkaz.

Manchester United i Chelsea spremili ponude od 40 miliona funti za veznjaka

Veznjak je kontraverzno postavljen na klupu u korist brazilskog Casemira prije zimske pauze, što je dovelo do toga da se Kroos zapita za svoju budućnost u Real Madridu.

Španjolski TV šou, El Chiringuito je prošlog mjeseca objavio kako je veznjak rekao svom agentu da mu potraži novi klub.

Prema pisanju Fichajesa, Chelsea i Manchester United su već održali razgovore sa veznjakovim agentom i žele da ga dovedu u svoje redove.

Mediji tvrde da dvojac iz Engleske sprema ponude od oko 40 miliona funit i da će mu ponuditi ugovor u kojem će zarađivati 4.5 miliona funti godišnje.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

I ako je otpuštanje Beniteza i dolazak Zinedine Zidanea bacio sumnje u odlazak Toni Kroosa sa Santiago Bernabeua, Chelsea ili United bi ipak mogli da ostvare ovaj dogovor.

Izvještaji navode da je vjerovatnost odlaska Toni Kroosa iz Real Madrida znatno smanjena i da je Zidane već uvrstio Kroosa u momčad koju želi da obnovi, ubacujući ga u prvih 11 u pobjedi protiv Deportivo La Corune od 5-0.

Njemački internacionalac je odigrao 17 utakmica za Real Madrid ove sezone, a ima šest asistencija i nije uspio postići niti jedan pogodak.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!