NaslovnicaVijestiManchester United do kraja sezone bez dva veoma važna igrača

Manchester United do kraja sezone bez dva veoma važna igrača

Manchester United će do kraja sezone igrati bez dva veoma važna igrača, Zlatana Ibrahimovića i Marcosa Roja nakon što su obojica pretrpjeli ozljede križnih ligamenata. Ovakve vijesti su veliki udarac za United koji se nada da će osvojiti Ligu Europe i tako sa kvalificati za Ligu prvaka sljedeće sezone.

do kraja

Švedski nogometaš je postigao 28 pogodaka u svojoj prvoj sezoni u engleskom Premiershipu, a Rojo je prvi branič u momčadi Josea Mourinha. United je danas izdao priopćenje u kojem se između ostalog navodi:

“Detaljnje pretrage o ozljedama koje su pretrpjeli Marcos Rojo i Zlatan Ibrahimović u četvrtak u utakmici Ligi Europe potvrdile su značajna oštećenja ligamenata u koljenju kod oba igrača što zahtjeva stručno mišljenje narednih dana.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

>>Mourinha ismijavaju zbog izjave o Ligi Europe 2013. godine

“Procjena vremena do potpunog opravka bit će moguća tek kada se utvrdi konačan plan opravka nakon konsutalcija.”

Ova ozljeda možda će ugroziti ostanak Zlatana Ibrahimovića na Old Traffordu, a pored toga u velikoj mjeri se spekulise o odlasku švedskog nogometaša koji u listopadu puni 36. godina. Ranije ovog tjedna engleski mediji su pisali da je Los Angeles Galaxy spreman ponuditi pet mijuna funti po sezoni za švedskog napadača, a njihova ponuda i dalje stoji.

U samom finišu sezone za Manchester United veliki pritisak bit će na Marcusu Rashfordu koji će predvoditi Unitedovu napadačku liniju. Wayne Rooney bi se također trebao vratiti u sastavu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!