NaslovnicaVijestiManchester United i Liverpool kažnjeni od strane UEFA-e

Manchester United i Liverpool kažnjeni od strane UEFA-e

Manchester United i Liverpool su kažnjeni pojedinačno sa po 40,000 eura kazne od strane UEFA-e zbog neprimjerenog navijanja njihovih navijača za vrijeme utakmice šesnaestine finala Europa lige.

Kažnjeni od strane UEFA-e

UEFA je kaznila oba kluba zbog uvrijedljivih pjesama, ali i nereda na stadionima Anfield i Old Trafford..

Liverpool i United moraju platiti po 20,000 eura zbog navijača, dok će još oko 17,000 eura platiti za sve ostale incidente na tom dvomeču.

Liverpoolu je također naloženo da kontaktira čelnike Uniteda u roku od 30 dana i da se dogovori oko popravke štete koje su prouzročili navijači Redsa na Old Traffordu, objavljeno je na UEFA-inoj službenoj stranici.

Tim Jurgena Kloppa je u prvoj utakmici slavio rezultatom 2-0 na Anfieldu, a u uzvratnoj utakmici rezultat je bio 1-1, te je tako Liverpool prošao u četvrtfinale ukupnim rezultatom 3-1.

Redsi su u ovom takmičenju ove sezone stigli do same završnice redom pobijedivši Manchester United (3-1), Borussiju Dortmund (5-4), Villareal (4-1), ali su u finalu poraženi protiv Seville (1-3), koja je osvojila ovaj trofej treću uzastopnu sezonu.

Oba engleska velikana iza sebe imaju poprilično razočaravajuće sezone, s obzirom na očekivanja. Crveni vragovi su završili na petoj poziciji sa 66 osvojenih bodova iz 38 utakmica, te nisu uspjeli izboriti Ligu prvaka unatoč što su prošlog ljeta na pojačanja potrošili najviše novca od svih klubova iz Premier lige, a krajnju cijenu je platio Van Gaal kojem je uručen otkaz.

S druge strane, Liverpool je pod vodstvom Jurgena Kloppa igrao dobro s obzirom na očekivanja, ali nisu uspjeli izboriti igranje u Europi sljedeće sezone, te su završili tek na osmoj poziciji sa 60 osvojenih bodova.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!