NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED MU OBEĆAO: Ako zamijeni Mourinha, na Old Trafford stiže pojačanje...

MANCHESTER UNITED MU OBEĆAO: Ako zamijeni Mourinha, na Old Trafford stiže pojačanje od 200 milijuna eura

Manchester United mu obećao. Ako zamijeni Mourinha, na Old Trafford stiže pojačanje od 200 milijuna eura. Manchester United je ponudio Zinedine Zidaneu vrlo primamljiv transfer ako želi da preuzme posao i zamijeni Jose Mourinho, a taj transfer je Marco Asensio iz Real Madrida.

MANCHESTER UNITED MU

Široko se smatra jednim od najboljih mladih igrača na svijetu, a mediji u engleskoj shvaćaju da je United identificirao Asensija kao metu sa kojom će pokušati nagovoriti Zidanea na prihvaćanje posla na Old Traffordu.

Asensio je zasjao pod vodstvom Zidanea, tijekom trogodišnje vladavine na Bernabeu i mogao bi biti idealan za zamjenu Alexis Sancheza u Unitedovom napadu.

[su_bet365_koeficijenti]

Independent je među izvorima koji sugeriraju da bivši menadžer Los Blanocosa ima neke nedoumice o preuzimanju Uniteda u ovom trenutku, tako da bi neki veliki transfer na tržištu transfera mogao biti baš ono što je potrebno da bi ga iskušali.

Asensio je pojačanje koje im je potrebno, ali ostaje da se vidi hoće li to biti dovoljno – budući da bi taj transfer bio i prilično ambiciozan, kao što to dobro zna Zidane.

[su_bet365_100bonus]

Real nije neki klub koji zna prodati igrače i znat će važnost održavanja Asensija nakon što su ljetos izgubili Cristiana Ronalda.

Mediji su također izjavili da je United spreman da razgovara i sa Mauricio Pochettinovim predstavnicima o mogućnosti napuštanja Tottenhama zbog Crvenih đavola zbog neizvjesnosti nad Zidaneom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!