NaslovnicaVijestiManchester United na pragu dovođenja senzacionalnog dvojca iz Tottenhama

Manchester United na pragu dovođenja senzacionalnog dvojca iz Tottenhama

Manchester United na pragu dovođenja senzacionalnog dvojca iz Tottenhama. Manchester United je pokazao dosta ambicija na tržištu transfera, otkako je Jose Mourinho stigao u klub, sa rezultatima koji su vjerojatno najbolje opisani kao mješoviti, a taj pristup će izgleda biti nastavljen ovog ljeta.

Manchester United na pragu

Lijevi bek i centralni vezni su dva područja koja trebaju hitnu pozornost Jose Mourinha, dok je na lijevom beku trenutno Ashley Young zamijenio Luke Shawa, a Paul Pogba i Nemanja Matić nisu uspjeli postići pravu ravnotežu u veznom redu.

Dovesti nove dokazane igrače u Premier ligi nikada nije lako, ali izvještava se da bi Tottenham mogao biti spreman da se oprosti od Danny Rosea i Victor Wanyame ovog ljeta, zajedno sa Tobyjem Alderweireldom i Mousa Dembeleom, što je stavilo klub sa Old Trafforda u dobru poziciju.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Tijekom prethodne četiri sezone u Premier ligi, Rose i Shaw su propustili značajnu količinu minutaže što je došlo kao posljedica ozljeda, dok su zatim i izgubili mjesto u prvoj momčadi, premda su njihovi rekord ostali vrlo različiti.

Kada je riječ o pozitivnom doprinosu, Tottenhamov lijevi bek je taj koji je bolji u napadačkim ulogama, dok je Manchester Unitedov Shaw mnogo bolji obrambeno, tako da je jasno da Mourinho želi lijevog beka koji može napasti sa te strane obrane.

[su_champions_league]

Iako se ovaj transfer čini da ima savršenog smisla, interes kluba sa Old Trafforda u Wanyamu, igrač koji je trenutno ispao iz prve postave pod vodstvom Mauricio Pochettino, izgleda iznenađujuće, iako su Spursi imali bolje rezultate ove sezone kada je Kenijac igrao.

U dobi od 26. godina, Dembeleovo sudjelovanje u šest od 14 utakmica bez primljenog gola u Premier ligi ove sezone sugerira da bi on mogao stvoriti prilično neprobojnu barijeru pred obranom Matića.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!