NaslovnicaVijestiManchester United na rubu potpisivanja trećeg velikog pojačanja ovog ljeta

Manchester United na rubu potpisivanja trećeg velikog pojačanja ovog ljeta

Manchester United na rubu potpisivanja trećeg velikog pojačanja ovog ljeta. Jose Mourinho je obično prilično uspješan tijekom druge sezone u klubu.

Manchester United

Nakon što je imao tri transferna roka kako bi poslagao momčad prema svom ukusu, portugalski menadžer i njegov tim su ostvarili prvu pobjedu u pred sezoni.

Dakle, navijači Manchester Uniteda imaju razloga da budu optimistični kada počne nova sezona.

Crveni đavoli su možda osvojili Europsku ligu i Liga kup rijekom Mourinhove prve sezone, ali su nažalost pali u Premier ligi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

I sam Unitedov menadžer bi trebao znati da će ga još jedno šesto mjesto izbaciti sa Old Trafforda. Odbor Uniteda to ne bi tolerisao.

Kako bi povećao svoje izglede za uspjehom, Romelu Lukaku i Victor Lindelof su već u ekipi i prema The Sunu, Mourinho je poduzeo velike korake ka trećem velikom pojačanju ovog ljeta.

Britanski tabloid tvrdi da je duga potraga za Ivanom Perišićem konačno završila.

Nakon nekoliko tjedana natezanja sa Interom, vjeruje se da je naknada od 40 milijuna funti za 28-godišnjaka sada dogovorena.

Talijani su se nadali da će dobiti ponudu od 50 milijuna funti, ali izgleda da su napokon prihvatili najveću ponudu Ed Woodwarda.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Smatra se da je Perišić već dogovorio osobne uvjete sa Unitedom i da će potpisati ugovor vrijedan 100.000 funti tjedno.

Prethodna izvješća sugeriraju da je Mourinho bio spreman ponuditi Matteo Darmiana, pa čak i Chris Smallinga Interu kao dio posla, međutim čini se da je potencijalna zamjena igrača van dogovora i da se to neće dogoditi.

Također pročitajte: Monaco mora ispuniti dva Mbappeova zahtjeva inače Francuz odlazi

Perišić je postigao 11 golova i 11 asistencija prošle sezone, a Mourinho se nada da će njegov stil igre pomoći da se 15 neriješenih utakmica iz 2016/17 preokrenu u pobjede.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!