NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED NAPRAVIO ODLUKU: Prodati Pogbu ili ne?

MANCHESTER UNITED NAPRAVIO ODLUKU: Prodati Pogbu ili ne?

Manchester United napravio odluku o budućnosti Paul Pogbe. Evo što su odlučili u odboru Manchester Uniteda nakon svađe Jose Mourinha i francuskog internacionalca. Manchester United neće prodati Paul Pogbu ovog ljeta, čak i nakon njegove svađe sa Jose Mourinhom navodi se u izvješćima.

MANCHESTER UNITED NAPRAVIO

Pogba je tijekom protekle godine imao napete odnose sa Mourinhom, ali situacija je dosegnula novo dno ovog tijedna nakon utakmice protiv Leicester Cityja.

Mourinho je izjavio da je bijesan na Pogbine komentare koje je Francuz rekao nakon pobjede protiv Leicester Cityja – ali potvrdio je svoje frustracije na Old Traffordu.

Menadžer Crvenih vragova je navodno rekao Pogbi da bi, ako poželi napustiti klub ‘opet’, treba predati zahtjev za transfer.

[su_bet365_koeficijenti]

Kao odgovor na to, osvajač Svjetskog prvenstva, Pogba je izjavio da Mourinho od sada sa njim može komunicirati samo preko njegovog agenta Mino Raiole.

Pogba je ovog ljeta postao glavni cilj Barcelone, a divovi La Lige se nadaju da će kapitalizirati napetost situacije na Kazalištu snova.

No, The Sun tvrdi kako je Manchester United odigroa čvrsto ovog ljeta i rekoa je da neće prodati Pogbu, koji se vratio u United prije dvije godine za rekordnu sumu od 89 milijuna funti.

Unatoč tome što se United nada da Pogba i Mourinho mogu riješiti probleme na Old Traffordu, talkSPORT-ov Alan Brazil je rekao gigantima iz Premier lige da prodaju veznjaka.

[su_bet365_100bonus]

“Nisam sretan sa Pogbom, mislim da je on arogantan i odsutan”, rekao je.

“Način na koji igra, da daje 8/10 svakog tjedna, onda bih rekao, u pravu je, ali on to ne radi.”

“Mislim da Jose ima pravo reći, gledajte, ljutite se u svlačionici, ljutite me, ako vam se to ne sviđa, vidimo se poslije.”

“Najbolje je riješiti probleme i mislim da bi to moglo ojačati United. Pogba ovo, Pogba ono, već mi je muka od toga iskreno.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!