NaslovnicaVijestiManchester United pronašao zamjenu za Cristiana Ronalda. Koštat će ih 170 milijuna...

Manchester United pronašao zamjenu za Cristiana Ronalda. Koštat će ih 170 milijuna eura!

Manchester United se povezuje sa zvijezdom PSG-a Kylianom Mbappeom kao zamjenom za Cristiana Ronalda. Čini se daće Ronaldo uskoro napustiti Old Trafford nakon bombastičnog intervjua sa Piersom Morganom.

U intervjuu snimljenom za emisiju ‘Piers Uncensored’, Ronaldo se okomio na Glazerse, te je rekao da nema poštovanja prema menadžeru Uniteda Eriku ten Hagu, te je žestoko kritizirao klupske legende Garyja Nevillea i Waynea Rooneya.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Također je bilo komentara o nedostatku poboljšanja u klupskim objektima, dok je također doveo u pitanje imenovanje Ralfa Rangnicka za menadžera prošle sezone.

Prema pisanju ESPN-a, Ten Hag je već rekao čelnicima Uniteda da Ronaldo više ne bi trebao igrati za klub.

Njegova je budućnost bila pod ozbiljnim dvojbama i prije intervjua, jer mu uskoro ističe dvogodišnji ugovor koji je potpisao u ljeto 2021.

Ali čini se da će intervju ubrzati njegov odlazak – a United je već u potrazi za zamjenama.

United zainteresiran za Mbappea

Prvo ime koje se spomenulo kao zamjena za Ronalda je Mbappe, zbog njegove neizvjesne budučnosti u PSG-u.

Daily Mirror tvrdi da se francuska zvijezda, koja se posljednjih tjedana stalno povezivala sa Liverpoolom, pojavila kao opcija i za United, s obzirom da klub može ispuniti njegove zahtjeve za plaćom.

Prema Forbesu, Mbappe je najplaćeniji nogometaš u 2022., zaradivši nevjerojatnih 110 milijuna dolara na terenu nakon što je u svibnju potpisao mega-ugovor za ostanak u PSG-u.

Također se tvrdi, prema Daily Expressu, da je United zadržao svoj dugogodišnji interes za Harryja Kanea, a napadač Spursa također je potencijalna zamjena za Ronalda.

Za sada će oba igrača nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Kataru sljedećih mjesec dana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!