NaslovnicaVijestiManchester United osigurao dolazak jednog od najvećih talenata u Španiji

Manchester United osigurao dolazak jednog od najvećih talenata u Španiji

Manchester United osigurao dolazak jednog od najvećih talenata u Španiji! 16-godišnji tinejdžer impresionirao je skaute sa Old Trafforda tijekom fenomenalnih partija koje je pružao u dresu Espanyola na kadetskom prvenstvu Španije tokom prošle godine. Brzo su reagovali te su već u julu, u tajnosti osigurali potpis ovog mladića.

Manchester United osigurao dolazak

Manchester United završio je svu papirologiju potrebnu za potpisivanje Arnau Puigmala iz Espanyola, a reprezentativac Španije u reprezentaciji do 18 godina, potpisom se pohvali na društvenoj mreži Instagram.
16-godišnjak je u julu potpisao ugovor s Crvenim đavolima, ali je zbog potrbne papirologije i zbog toga što je maloljetnik, transfer ozvaničen tek jučer.

>> Transfer glasine: Griezmann napušta Atletico u januaru, Messi spriječio dolazak zvijezde na Naou Camp

I dok United još nije potvrdio dogovor, tinejdžer je podijelio sliku sebe s legendom kluba Andy Coleom i trenerom   u-18 ekipe Uniteda, Kieranom McKennom na svojom profilu na društvenoj mreži.
Puigmal je napisao: “Vrlo sam sretan i ponosan što sam objavio da sam novi igrač Manchester Uniteda, Moji snovi su ispunjeni. Vrijeme je za rad, idemo Crveni Đavoli!”

Puigmal, središnji veznjak, proglašen je najkorisnijim igračem na zadnjem Mediteranskom međunarodnom kupu, turniru u kojemu se Lionel Messi ranije natjecao te je također bio proglašen za najkorisnijeg igrača.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!