NaslovnicaVijestiManchester United plaća 40 miliona eura za jednog od najboljih veznjaka u...

Manchester United plaća 40 miliona eura za jednog od najboljih veznjaka u Premiershipu

Manchester United plaća 40 miliona eura za jednog od najboljih veznjaka u Premiershipu. Manchester United dovodi jednog od najboljih veznjaka u Premiershipu. Crveni Đavoli se pripremaju da dovedu Leicesterovog Riyada Mahreza.

Manchester United plaća 40 miliona eura

Alžirac je u nevjerovatnoj formi za Lisice ove sezone, postigao je 13 ligaških golova i šest asistencija, a njegov tim je na vrhu tabele Premiershipa.

Prema pisanju francuskog Le 10 Sporta United će pojačati svoju momčad sa 24-godišnjim veznjakom iz Leicestera, koji će ih koštati 40 miliona eura.

Louis van Gaal kojem se trese stolica na Old Traffordu je izrazio želju da potpiše ovog Leicesterovog heroja, koji je buknuo ove sezone.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Rivali Uniteda, Arsenal je također zainteresovan za Mahreza, koji je Leicestera koštao samo 400.000 funti iz Le Harve-a prošle godine.

Trener Londonskog Arsenala potvrdio je da se divio Mahrezu čak i u ljetnom prelaznom roku, ali Lisice su bile čvrste i odbile su sve ponude koje su išle u Mahrezovom smjeru.

Veliki klubovi iz Premiershipa su više nego zainteresovani za Riyada Mahreza i žele ga potpisati pod svaku cijenu u janurskom prelaznom roku, ali Claudio Ranieri tvrdi da će se sve ponude za njega odbiti, jer on ostaje u Leicesteru makar do kraja sezone.

“Već sam razgovarao sa njima (Mahrez i Jamie Vardy). Oni žele da nastavimo zajedno i da pomognemo timu da se poboljša do kraja sezone.”

“Po mom mišljenju oni žele ostati i mi ih želimo zadržati i nastaviti sa ovom grupom igrača. To je vrlo dobra ekipa. Uvijek težimo ka boljem i ja to volim kod njih.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!