NaslovnicaVijestiManchester United poslao bizarnu ponudu za Neymara!

Manchester United poslao bizarnu ponudu za Neymara!

Manchester United je poslao ponudu od 190 miliona eura za Barceloninu zvijezdu Neymara prošlog ljeta, izjavio je igračev otac.

Neymar nije Figo

“Crveni vragovi” su bili spremni platiti rekordnu sumu i tako aktivirati otkupnu klauzulu koju Brazilac ima u ugovoru sa Barcelonom, ali Neymar je odbio njihovu ponudu, jer želi ostati u klubu.

Njegov otac je za brazilske medije izjavio: “Manchester United je tim koji je ponudijo 190 miliona eura za Neymara. On ima još dvije godine ugovora sa Barcelonom, i svi mediji mogu ostati mirni jer je moj sin jako sretan u Barci.”

United je prošlog ljeta potrošio više od 140 miliona eura na nova pojačanja, ali su i zaradili dosta od prodaje Angela Di Marije u Paris Saint-Germain, a da su uspjeli za gore navedenu cifru dovesti i Barcinu zvijezdu, njihov trošak bi bio ogroman i vjerovatno bi ugrozili i financijski fair play.

Neymar je od tada postigao 21 gol u 27 utakmica u svim natjecanjima ove sezone u dresu Blaugrane, te nastavlja sa odličnim igrama zajedno sa suigračima u napadu, Lionelom Messijem i Luisom Suarezom, sa kojima čini trenutno “najubitačniji” trio u Europi.

S druge strane, Manchester United je trenutno na petom mjestu u Premier ligi sa 40 osvojenih bodova iz 24 odigrane utakmice. Njihov najbolji strijelac je Wayne Rooney sa sedam golova, a zatim Anthony Martial sa šest golova u Premier ligi.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!