NaslovnicaVijestiManchester United poslao ponudu od 20 miliona eura za veznjaka Atletico Madrida

Manchester United poslao ponudu od 20 miliona eura za veznjaka Atletico Madrida

Manchester United poslao ponudu od 20 miliona eura za veznjaka Atletico Madrida. Crveni đavoli su ponudili 15.3 miliona funti za Atletico Madridovog veznjaka Saul Nigueza.

Manchester United poslao ponudu od 20 miliona eura za veznjaka

Prema pisanju španskog fudbalskog stručnjaka Guillem Balague, Atletico nije spreman da proda svoju 21-godišnju zvijezdu ovog mjeseca zbog zabrane transfera.

Diego Simeoneova ekipa je dobila zabranu registracije igrača za naredna dva transferna roka, tako da trenutno razmišlja o tome kako da zadrži svoje igrače.

Ali Balague vjeruje da United ne bi mogao dovesti Nigueza čak i ako aktiviraju njegovu otkupnu klauzulu od 18 miliona funti, jer Španac nema želju da napusti Vicente Calderon.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

“Nešto najnovije što sam čuo je da je Manchester United poslao ponudu od 20 miliona eura (15.3 miliona funti), ali Atletico Madrid neće pustiti svog veznjaka.”, rekao je Balague.

“S obzirom na zabranu, neće ga pustiti, tako da mislim da je to kraj puta. Čak i ako aktiviraju otkupnu klauzulu, igrač i dalje mora reći da želi otići, a kako stvari stoje u ovom trenutku, on je sretan u Atleticu.”

Niguez, koji je prošao kroz mlađe nivoe Atletica, je u dobroj formi ove sezone, gdje je postigao pet golova u 22 utakmice.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!