NaslovnicaVijestiManchester United poslao rekordnu ponudu za zvijezdu Real Madrida

Manchester United poslao rekordnu ponudu za zvijezdu Real Madrida

Manchester United poslao rekordnu ponudu za zvijezdu Real Madrida. Početkom ove sedmice katalonski list Sport je objavio da Zinedine Zidane već gubi strpljenje sa James Rodriguezom – manje od dva tjedna nakon što je imenovan za trenera Real Madrida.

Manchester United poslao rekordnu ponudu

U izvještaju se trvdi da je Zidane umoran od lošeg stava kolumbijskog internacionalca i smatra da bi mogao izgubiti bitku sa svjetskim playmakerom, stoga je odabrao Isca prošlog vikenda u pobjedi od 5-0 nad Deportivom.

No, i pored izvještaja o Jamesovom neprofesionalizmu i nedostatku fokusa, to nije odvratilo Manchester Uniteda da razmatra mogućnost da ga dovede u svoje redove.

The Sun tvrdi da su Crveni đavoli već poslali ‘rekordnu ponudu’ za Kolumbijca, koji je bez sumnje jedan od najtalentovanijih deset igrača u svijetu fudbala.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

United je Real Madridu platio Di Mariu 59.7 miliona funti u ljeto 2014. godine, ali će sada morati još više da plati ako želi da potpiše Jamesa, koji je nakon Svjetskog prvenstva Real Madrida koštao 63 miliona funti.

Međutim, čini se da Real Madrid neće razmatrati nikakve ponude – unatoč upitnom ponašanju igrača – nakon što su dobili zabranu transfera ranije ove nedelje.

Španski giganti se nadaju da će žalba biti uspješna, ali ako ne uspije, Real Madrid neće biti u mogućnosti da registruje nove igrače do ljeta 2017. godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!