NaslovnicaVijestiManchester United poslao senzacionalnu ponudu za Cristiana Ronalda

Manchester United poslao senzacionalnu ponudu za Cristiana Ronalda

Manchester United poslao senzacionalnu ponudu za Cristiana Ronalda. Odmah nakon velikih vijesti da Cristiano Ronaldo želi napustiti Real Madrid, Manchester United je proglašen kao potencijalno odredište.

Manchester United poslao

Crveni đavoli su kontinuirano povezani sa igračem kojeg su potpisali za 12.75 milijuna funti iz Sportinga 2003. godine i prodali za 80 milijuna funti nakon što je proveo šest sjajnih godina u Unitedu, gdje je Ronaldo osvojio tri Premier ligaška trofeja, Ligu prvaka, FA kup, dva Liga kupa i jedan FIFA Svjetski klubski klup.

Od prelaska na Bernabeu, osvojio je dvije La Liga titule, tri Lige prvaka, dva Kupa Kralja i dva Svjetska klubska kupa, kao i individualne nagrade, gdje je osvojio četiri do sada i peta ga čeka, što će ga poravnati sa rekordom Lionel Messija.

Ali Ronaldo želi da ode ovog ljeta, a sve proizlazi iz tekuće tužbe španjolskih tužitelja koji tvrde da je Ronaldo prevario vlasti za 14.7 milijuna eura u trogodišnjem razdoblju od 2011 i 2014. godine u odnosu na njegova prava na slikanje.

[su_bonus]

Kao rezultat navoda, koje Portugalac snažno poriče, rečeno je da Ronaldo želi otići iz Španjolske, unatoč tome što je potpisao novi i poboljšani petogodišnji ugovor još u studenom, a njegova odluke je ‘nepovratna’.

Nekoliko najvećih medijskih kuća u svijetu je već postavilo Uniteda kao glavnog konkurenta i to s razlogom, jer se Ronaldo želi vratiti u United.

Svaki dogovor bi bez sumnje trebao biti svjetski rekord, drugi koji će United platiti zaredom, nakon što su vratili Paula Pogbu za 89 milijuna funti.

[su_watch_live_football]

A tu su i dva različita izvješća o tome što United želi ponuditi Real Madridu za usluge Ronalda.

Talijanska tvrtka Tuttosport izjavila je kako je United spreman ponuditi nevjerojatnih 183 milijuna funti, plus David De Geu, koji je dugogodišnji cilj Real madrida.

Također pročitajte: Dugoročna oklada: Ronaldo u Manchester Unitedu

Darren Lewis iz Mirrora izvodi gotovo identičnu priču, iako izvještava kako je United spreman ponuditi 175 milijuna funti, a De Gea se ponovo koristi kao dodatak na ovu ponudu, kako bi se okončala osmogodišnja veza Cristiana Ronalda sa Real Madridom.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!