NaslovnicaVijestiManchester United pravi čistku: Dvojici igrača rečeno da mogu napustiti klub na...

Manchester United pravi čistku: Dvojici igrača rečeno da mogu napustiti klub na kraju sezone

Bit će to zauzet ljetni prijelazni rok u Manchester Unitedu. Crveni vragovi potrošili su blizu 150 milijuna funti prošle godine – ali trenutno se nalaze na 16 bodova iza lidera Manchester Cityja, koji je već osvojio ligu.

Manchester United pravi

Bivši Unitedov branič Gary Neville vjeruje da će Jose Mourinho potrošiti ogroman novac kako bi poboljšao momčad.

“Mislim da će to biti ogromni brojevi, mislim da neće biti ogroman u smislu količine igrača”, rekao je Neville na Sky Sportsu.

“Mislim da će tri četiri igrača otići, a doći nova tri ili četiri igrača, što je relativno normalno.”

“Ali mislim da će oni biti veliki igrači, mislim da se obrana mora preoblikovati, mislim da treba gledati u vezni red.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mora napraviti tu prazninu i to je veliki jaz.”

Ljetni prijelazni rok se zatvara ranije, 9. kolovoza i Manchester United je počeo organizirati svoju ekipu za sljedeću sezonu.

Prema Timesu, Manchester United je obavijestio dvojicu braniča da su suvišni na Old Traffordu.

Daley Blind i Matteo Darmian rekli su da mogu slobodno otići, nakon što su u ovoj sezoni zajedno započeli samo šest utakmica u Premier ligi.

Navodi se da su divovi iz Serije A zainteresirani za igrače. Naime, Juventus je taj koji je zainteresiran za jednog od igrača Manchester Uniteda, i navodi se da su već započeli pregovore sa Unitedom.

Blind ima 28 godina, Darmian također 28, obojica su bekovi i njihov odlazak bi mogao da znači da dolazi zamjena.

Oba igrača imaju godinu dana preostalih u trenutnim ugovorima na Old Traffordu.

Ashley Young uživa u izvrsnoj sezoni na lijevoj strani, ali Manchester United je povezan sa transferima za Fulhamovog Ryan Sessegnona, Tottenhamovog Danny Rosea i Celticovog Kieran Tierneya.

[su_bonus]

The Times shvaća da ni Blind ni Darmian nisu bili uključeni u nedavni promotivni fotošut za dresove sljedeće sezone, što dodatno ukazuje da oni nisu dio Mourinhovih planova.

Darmian, koji je potpisao iz Torina 2015. godine, nedavno je priznao da mu nedostaje Italija – i odbio je isključiti prelazak u Staru damu.

“Imam veliko iskustvo ovdje u Engleskoj. Rekao bi ‘da’ Unitedu ponovo.” rekao je branič u intervjuu za Sky Italija.

“To je jedan od najboljih klubova na svijetu, osvojio sam nekoliko trofeja, ali mi nedostaje Italija. Pogledajmo što će se dogoditi na kraju sezone, a sada mi je prioritet završiti sezonu na najbolji mogući način.”

“Još nisam odlučio o mogućem transferu u Juventus”, dodao je Darmian.

“Sretan sam što se Juventus zanima za mene. Juve je sjajan klub i sretan sam zbog toga. Razmislit ću o mogućem trnasferu kada dođe vrijeme za to.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!