NaslovnicaVijestiManchester United priprema ponudu vrijednu 155 miliona funti za zvijezdu svijetskog nogometa

Manchester United priprema ponudu vrijednu 155 miliona funti za zvijezdu svijetskog nogometa

Manchester United priprema ponudu vrijednu 155 miliona funti za zvijezdu svijetskog nogometa! Manchester United je u subotu poslijepodne osvojio još tri boda te su pokazali da će u ovoj sezoni biti glavni konkurenti za naslov prvaka u Premier ligi. Romelu Lukaku postigao je jedini gol na meču u kojem su Crveni Đavoli pobjedili 1-0 u Southamptonu, što je zasigurno bio najteži test ove sezone.

Manchester United priprema ponudu

U prvom poluvremenu United je izgledao dobro, ali nisu uspjeli postići drugi gol te su u drugom dijelu izdržali veliki pritisak od strane Southamptona, te je  Jose Mourinho bio primoran u igru uvesti braniče Daley Blinda i Chris Smallinga da bi sačuvao rezultat.

Nakon razočaravajućih godina pod vodstvom Davida Moyesa i Louisa van Gaala, momčad Man Utd sada izgleda kao  pravi”Mourinho tim”, osobito uz nove akvizicije kao što su Nemanja Matic i Romelu Lukaku.

Klub sa Old Trafford je oborio svoj transfer rekord u 2016. godini, kada su iz Juventusa doveli Paula Pogbu za 89.3 milijuna funti, a sada kako stvari stoje, United bi mogao ponovno napasti Juventus za nekog od njihovih igrača.

>> Navijači su na vrlo smiješan način čak pronašli i glavnog krivca za automobilsku nesreću Sergio Aguera

[su_live_koeficijenti]

Prema The Mirroru, Man United želi napraviti još jedan veliki transfer u bliskoj budućnosti, ponovo iz Juventusa  – a ovaj put je njihova meta, argentisnki velemajstor Paulo Dybala.

Izvješće tvrdi da United priprema ogromnu ponudu od 155 milijuna funti za Argentinca, koji može igrati i kao napadač ili kao igrač u ulozi playmakera. Iz Juventusa su nedavno otkrili da Dybala nema otkupnu klauzulu u svom sadašnjem ugovoru, te je tako sasvim jasno da je budućnost Dybale isključivo u njegovim rukama.

Izvršni potpredsjednik Uniteda, Ed Woodward jasno je poručio menadžerskom timu Dybale da, ukoliko odluči napustiti Torino, Mourinho ga želi vidjeti na Teatru snova, gdje bi ponovo udružio snage sa velikim prijateljem Paulom Pogbom.

[su_live_koeficijenti]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!