NaslovnicaVijestiManchester United prodaje jednog od svojih najboljih igrača?

Manchester United prodaje jednog od svojih najboljih igrača?

Manchester United prodaje jednog od svojih najboljih igrača? Jose Mourinho je izjavio kako je sretan sa svojom momčadi kada se zatvorio ljetni prijelazni rok 31. kolovoza, ali izgleda kao da je već napravio jednu odluku kada je u pitanju planiranje za sljedeći prijelazni rok u siječnju.

Manchester United prodaje

S obzirom na nedavni niz loše forme Crvenih vragova, možda ćete pomisliti da će novo pojačanje pomoći timu u novoj godini. Međutim, prema izvješću The Suna u ponedjeljak, ova odluka zapravo uključuje prodaju jednog igrača, kojem je nekada predviđana svijetla budućnost u Manchester Unitedu.

Prema The Sunuovom Daniel Cuttsu, United je spreman smanjiti svoje gubitke za Phil Jonesa i već su odlučili da prodaju braniča za novu godinu.

Vjeruje se da Jones prima ogromnu plaću, čak 110.000 funti po tjednu, i potencijalnih 10 milijuna funti od njegove prodaje će biti uloženo u novo pojačanje. Još uvijek ne znamo koje.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Bilo je nekih razgovora da bi Jones trebao otići tijekom ljeta, ali to se nije dogodilo. Međutim, dok 24-godišnjak još uvijek nije odigrao konkurentnu utakmicu pod vodstvom Mourinha zbog lakše ozljede koljena ligamenata, on nije bio u stanju da uvjeri svog menadžera da bi on trebao biti u planovima za prvi tim.

Opet, prema pisanju The Suna, njegov navodni odlazak iz kluba su primijetili, ne jedan, nego dva najveća suparnika Crvenih vragova, a to su Arsenal i Liverpool.

“Jose želi da se riješi Jonesa. Oni su došli do kraja što se tiče njega.”

“Arsenal je pitao za njega u prošlosti, zajedno sa Chris Smallingom, ali oni također prate ovu situaciju.”

“On ne može ostati u formi i to je razlog zašto je United pokušao dovesti Jose FOntea iz Southamptona u ljetnim mjesecima.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!