NaslovnicaVijestiManchester United pronašao zamjenu za Davida de Geu

Manchester United pronašao zamjenu za Davida de Geu

Već nekoliko sezona se pojavljuju špekulacije kako će David de Gea dres Manchester Uniteda zamijeniti dresom Real Madrida, koji ga želi vratiti u rodnu Španjolsku.

Manchester United pronašao zamjenu za Davida de Geu

Trener ‘kraljevskog’ kluba Zinedine Zidane navodno ne vjeruje Keyloru Navasu. Međutim, iako je 26-godišnji De Gea do sada odolijevao interesu Real Madrida, ovog ljeta bi mogao i prihvatiti ponudu ukoliko se ne ispuni jedan uslov.

Uz to, njegova djevojka Edurne Garcia se želi što prije vratiti u Madrid, što bi itekako moglo utjecati na odluku španjolskog reprezentativca ovog ljeta, ali najveći utjecaj će imati moguće nekvalifikovanje Manchester Uniteda u Ligu prvaka.

United je blizu četvrtog mjesta u Premier ligi, a također dobro napreduje i u Europskoj ligi. Kroz oba takmičenja ‘Crveni vragovi’ imaju mogućnost kvalifikacije u Ligu prvaka za sljedeću sezonu.

Kako piše The Independent, ako De Gea ode, prva zamjena je golman Intera Samir Handanović. 32-godišnjak je u Italiji od 2004. godine, kada je stigao u Udinese, iz kojeg je 2012. prešao u Inter.

Ukoliko klub sa Old Trafforda ne uspije dovesti Slovenca, drugi izbor je 18-godišnji talentirani golman Milana Gianluigi Donnarumma.

Njegova cijena neće biti nimalo mala, s obzirom da se smatra Buffonovim nasljednikom, a ni Rossoneri nemaju namjeru prodati najboljeg pojedinca ove sezone.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!