NaslovnicaVijestiManchester United se približava završetku još jednog dogovora: Dolazi pojačanje iz Bayern...

Manchester United se približava završetku još jednog dogovora: Dolazi pojačanje iz Bayern Munchena

Manchester United se približava završetku još jednog dogovora. Dolazi pojačanje iz Bayern Munchena. Kada je Bayern Munchen platio 31 milijun funti za potpisivanje Renata Sanchesa iz Benfice prošlog ljeta, mislili su da su potpisali buduću zvijezdu.

Manchester United

Međutim, prva sezona portugalske senzacije na Allianz Areni je bila pomalo neizvjesna, gdje je odigrao samo 17 nastupa.

Sanches, mladi veznjak je učinio vrlo malo da dobije priliku da impresionira Carlo Ancelottija i na taj način svoju budućnost stavio pod sumnju.

Bilo je prethodno priopćeno kako će igrač na posudbu u Milan, ali je Karl-Heinz Rummenigge tvrdio kako talijani ne mogu ispuniti njihove finansijske zahtjeve.

Rummenigge je također nagovijestio da će Sanches biti dostupan za transfer ako cijena bude prava.

[su_bonus]

“On je igrač koji treba redovito igrati”, rekao je. “Dakle, ako mislimo da neće dobiti dovoljno vremena za igru, onda ćemo ga posuditi ili ga možda prodati.”

“Prošle sezone, osobito nakon zimske stanke, nije dobio dovoljnu minutažu, to nije zbog trenera, već zbog samo Sanchesa.”

“Mogu potvrditi da je AC Milan stupio u kontakt sa nama, ali imam dojam da nisu u stanju ispuniti naše finansijske zahtjeve.”

Izgleda da je Milan ispao iz utrke za potpisivanje Sanchesa, što je otvorilo vrata Manchester Unitedu i Jose Mourinhu da dovedu još jedno pojačanje u svoje redove.

Prema The Sunu, Crveni đavoli su blizu postizanja dogovora za Sanchesa, jer nastoje pojačati svoj vezni red.

Nemanja Matić i Eric Dier su također glavne mete Uniteda, ali njihovi transferi iz Chelseaja i Tottenhama su zaustavljeni iz raznih razloga.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U suprotnosti sa Rummeniggeovom tvrdnjom da je Bayern otvoren za prodaju Sanchesa, Manchester United će zbog jednog ili drugog razloga, možda morati da se pomiri sa jednogodišnjom posudbom.

Taj slučaj ostaje nejasan. Sve što znamo je da bi to moglo biti zato što Bayern vidi Uniteda kao prijetnju u Ligi prvaka, dok Milan nije ni u konkurenciji.

Ipak, ako Mourinho mogne potpisati Sanchesa na sezonsku posudbu, to bi mogao biti nadahnjujući i vrlo dobar potez.

19-godišnjak je blagoslovljen sa snagom, ritmom i kreativnošću, te bi imao savršenog mentora u Paul Pogbi, čak i ako su samo pet godina razlike.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!