NaslovnicaVijestiManchester United sprema 115 miliona funti za dvojac iz Real Madrida

Manchester United sprema 115 miliona funti za dvojac iz Real Madrida

Manchester United sprema 115 miliona funti za dvojac iz Real Madrida. Klub sa Old Trafforda priprema zapanjujuću ponudu za dvojac Real Madrida. Naime, Real će ponuditi 115 miliona funti za Sergio Ramosa i Cristiana Ronalda na ljeto ove godine.

Manchester United sprema 115 miliona funti za dvojac

Crveni đavoli očajnički žele da osiguraju niz super-zvijezda i pojačanja koja će ih ponovo vratiti u onaj tim kojeg se svi boje ovog ljeta.

Klub ima ogromnu količinu sredstava na raspolaganju i nadaju se da će uspjeti dovesti dvostruko pojačanje sa Santiago Bernabeu-a.

Španjoslki list Sport je jučer objavio da će klub sa Old Trafforda pokušati da pokupi Sergio Ramosa i Cristiano Ronalda ovog ljeta.

Ovaj dvojac je navodno rekao predsjedniku Reala, Florentino Perezu da žele napustiti klub čim se otvori transferni rok.

United je pokušao i nije uspio da dovede 29-godišnjeg defanzivca Ramosa prošlog ljeta, dok su ponovo povezani sa dovođenjem 31-godišnjeg Cristiana Ronalda natrag na Old Trafford.

[su_bet_at_home_1]

Prema pisanju Fichajesa, klub će sada ponuditi velike novce i pokušati da namami ova dva igrača na Old Trafford.

Tvrde da su Crveni đavoli spremni ponuditi više od 115 miliona funti kako bi osigurali ova dva dogovora.

Manchester United u nedelju igra protiv West Bromwich Albiona u gostima i Van Gaal se nada da će nastaviti pobjedonosni niz i održati nade za top-četiri. Koeficijent na Van Gaalov tim je 1.90, dok je na West Bromwich 4.20. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 3.30. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Manchester i ostale timove.

VV95lE1

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!