NaslovnicaVijestiManchester United spreman aktivirati otpusnu klauzulu igrača Barcelone

Manchester United spreman aktivirati otpusnu klauzulu igrača Barcelone

Manchester United spreman aktivirati otpusnu klauzulu igrača Barcelone. Paulinhov neočekivani transfer od 36.5 milijuna funti iz kineske Super lige ovog tjedna je izazvao velike nevjerice kod navijača Barcelone.

Manchester United spreman

Sati nakon dolaska Brazilca, Barca je rekla 22-godišnjem talentiranom Sergi Samperu da on neće biti u njihovim planovima za prvi tim ove sezone i sada su još jednom igraču pokazali izlazna vrata.

Prema pisanju španjolskog Don Balona, Sergi Roberto je najnoviji igrač koji želi otići iz kluba, a klub iz Premier lige je spreman da aktivira njegovu otpusnu klauzulu.

Izvješće sugerira da bi Manchester United mogao aktivirati Robertovu klauzulu od 36.5 milijuna funti, sa 25-godišnjakom koji nije zadovoljan sa najnovijim pojačanjem kluba.

[su_no1forfootball]

Roberto, koji je u Barceloni od 2006. godine, napravio je 47 nastupa za katalonske divove prošle sezone, ali dolazak Paulinha bi mogao značiti više vremena na klupi ove sezone.

Jose Mourinho ima mnogo izbora uoči nove sezone i već je doveo Nemanju Matića.

Dovođenje Roberta bi međutim donijelo dodatnu snagu za United, koji je sezonu započeo sjajnom pobjedom protiv West Hama (4-0).

[su_watch_live_football]

Roberto može djelovati u veznim i obrambenim pozicijama, a United je neko vrijeme povezan sa njim i vjerojatno će aktivirati tu klauzulu.

Prema izvješću, Chelsea bi također mogao da aktivira tu klauzulu Sergi Roberta.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!