NaslovnicaVijestiManchester United spreman dati 70 miliona eura za napadača

Manchester United spreman dati 70 miliona eura za napadača

Manchester United spreman dati 70 miliona eura za napadača. Manchester United priprema ponudu od 51 milion funti za Bayernovog napadača Roberta Lewandowskog i time bi pokušali riješiti sve probleme ispred gola protivnika.

Manchester United spreman dati 70 miliona eura

Wayne Rooney koji se još uvijek bori sa lošom formom, a Anthony Martialom sa samo četiri gola ove sezone, Louis van Gaal se priprema za napad na jednog od svojih bivših klubova, prenosi Mundo Deportivo.

Real Madrid je također izvijestio da je zainteresovan za poljskog napadača, koji ima 29 golova u 30 utakmica ove sezone.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Prije Borussije igrao je za Deltu, Legiju, Znicz i Lech iz Poznanja. Za poljsku nogometnu reprezentaciju odigrao je 40 utakmica i postigao 13 golova. U lipnju 2008. prešao je iz Znicza u Lech za 1.5 milijuna zlota. 11. lipnja 2010. potpisao je četverogodišnji ugovor s njemačkom Borussijom ugovor je vrijedan oko 4.500.000 Eura.

3. siječnja 2014., Robert je potpisao ugovor s Bayern Münchenom na pet godina, te se priključuje momčadi u sezoni 2014./15.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!