NaslovnicaVijestiMourinho ga doveo na Stamford Bridge, sada ga želi dovesti na Old...

Mourinho ga doveo na Stamford Bridge, sada ga želi dovesti na Old Trafford: Spreman platiti 35 milijuna funti za igrača Chelseaja

Mourinho ga doveo na Stamford Bridge, sada ga želi dovesti na Old Trafford. Spreman platiti 35 milijuna funti za igrača Chelseaja. Jose Mourinho prošlog ljeta nije puno toga promijenio sa 150 milijuna funti potrošenih na transfer tržištu.

Mourinho ga doveo

Portugalski stručnjak je potpisao Henrikh Mkhitaryana (26 milijuna funti), Eric Baillyja (30 milijuna funti), Paul Pogbu (89 milijuna funti) i Zlatana Ibrahimovića u slobodnom transferu, ali nije mogao da se bori za naslov ove sezone.

Umjesto toga, United ne može završiti bolje od šestog mjesta u ligi i morat će razmotriti ovu premierligašku sezonu kao neuspjeh.

Možda su osvojili EFL kup i završili u finalu Europske lige, ali Mourinho će biti bijesan zbog načina na koji je njegova momčad pobijedila samo 17 od svojih 37 ligaških utakmica ove sezone.

[su_euro_soccer_bonus]

Kao rezultat toga, Mourinho zna da se ovo ljeto mora ponovo ojačati momčad Uniteda.

Bez obzira na rezultat protiv Ajaxa u srijedu u Stockholmu, United će igrati Europski nogomet naredne sezone.

Bilo to da je u Ligi prvaka ili Europskoj ligi ostaje da se vidi.

No, s Mourinhovim neprestanim pomanjkanjem zbog zagušenog rasporada i umora njegovih igrača, jasno je da mora dovesti još nekoliko kvalitetnih zvijezda.

I čini se da je prepoznao jednog igrača kojeg očajnički treba.

Mourinho želi Matića

Prema pisanju The Suna, Mourinho je spreman potrošiti 35 milijuna funti na Chelseajevog Nemanju Matića.

Mourinho je potpisao srpskog reprezentativca za Chelsea u 2014. godini i želi sada da ojača vezni red, jer će Michael Carrick vjerojatno napustiti klub.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Unitedov menadžer će nastojati da doda dva vezna igrača u svoje redove ovog ljeta, dok su Eric Dier i Tiemoue Bakayoko također povezani sa prelaskom u Crvene đavole.

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Premiershipu: Borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka još uvijek traje

No, hoće li Antonio Conte dopustiti Matiću da napusti klub nakon što mu je pomogao da osvoji Premier ligu ove sezone ostaje nam da vidimo. Matić je – pored N’Golo Kantea – započeo 30 ligaških utakmica za Plavce ove sezone i zasigurno će se boriti da ga zadrže na Stamford Bridgeu.

No, s tek dvije godine preostale u njegovom trenutnom ugovoru, mogućnost sjedinjavanja sa Mourinho je postala realna mogućnost.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!