NaslovnicaVijestiManchester United spreman poslati ponudu od 151 milijuna funti za zvijezdu Real...

Manchester United spreman poslati ponudu od 151 milijuna funti za zvijezdu Real Madrida: Los Blancosi već pronašli zamjenu

Cristiano Ronaldo je navodno otvoren za povratak u Manchester United, gdje je Real Madrid već počeo tražiti njegovu zamjenu.

Manchester United spreman

Ronaldo je napustio Old Trafford u 2009. godini i od tada je postao jedan od najboljih nogometaša na svijetu.

On je pomogao Real Madridu da dođe do tri naslova Lige prvaka tijekom osam godina na Bernabeu i sada je četverostruki osvajač Zlatne lopte, na putu je da osvoji i petu i poravna se sa Lionel Messijem.

Ova sezona nije u potpunosti bila kao planirana za portugalskog internacionalca, nakon što nije uspio postići gol u tri utakmice La Lige, dok je Real madrid već sedam bodova iza Barcelone i nalazi se na petoj poziciji.

U ljeto je bilo glasina kako Ronaldo nije sretan u španjolskoj zbog tvrdnji da je utajio poreze i razmišljao je o napuštanju glavnog grada Španjolske.

[su_bonus]

No, 32-godišnjak je odlučio ostati i rekao je da uživa u svom vremenu u Realu nakon tog slučaja utaje poreza.

Međutim, El Gol Digital tvrdi da Ronaldo želi biti nagrađen sa novim ugovorom, što bi mu donijelo zaradu istu kao i Messiju u Barceloni.

Izvješće sugerira da Real nije spreman da ponudi taj iznos novca svojoj zvijezdi – a njegov bivši klub jeste.

Rečeno je da će United morati platiti otprilike oko 151 milijun funti za njegove usluge, ali da će mu biti voljan dati također i ugovor od 23 milijuna funti u sezoni.

[su_live_koeficijenti]

Real je već pronašao zamjenu za Ronalda u Chelseajevom Eden Hazardu i napadaču Tottenhama Harry Kaneu ukoliko se Ronaldo odluči pridružiti Unitedu.

Kane je uvjeren da vidi svoju budućnost u Tottenhamu, no rekao je da nikada ne bi rekao ne klubu kao što je Real Madrid i to je dodatno pojačalo špekulacije.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!