NaslovnicaVijestiManchester United spreman zavezati Mourinha: Novi ugovor će mu donijeti oko 65...

Manchester United spreman zavezati Mourinha: Novi ugovor će mu donijeti oko 65 milijuna funti

Portugalac je impresionirao šefove k luba sa preobrazbom Crvenih vragova i bit će nagrađen nevjerojatnim novim ugovorom.

Manchester United spreman

Manchester United želi vezati Jose Mourinha sa novim petogodišnjim ugovorom koji će mu donijeti 65 milijuna funti.

Menadžer Crvenih vragova je spreman potpisati i napraviti svoje boravište u Manchester Unitedu jednim od najdužih u svojoj karijeri.

[su_bet365_app]

Mourinho, koji ima 54 godine, je najbolje plaćen menadžer u svijetu nogometa uz svog kolegu iz Manchester Cityja Pep Guardiolu, gdje obojica zarađuju po 250.000 funti tjedno.

Ova osvnovna plaća će ostati otprilike ista, ali portugalski poticajni paket za trofeje i ligaške pozicije je spreman.

Konačne detalje još uvijek treba dogovoriti. Mourinho je u ljeto 2016. godine potpisao trogodišnji ugovor.

Unatoč uvjerenju Unitedovog odbora da imaju pravog menadžera, obje strane su bile sretne sa dužinom tog ugovora i kako je sve napredovalo.

No, glavni čelnici bili su jako impresionirani načinom na koji je Mourinho okrenuo klub za manje od godinu i pol.

[su_watch_live_football]

Prošle sezone je napravio ogromnu vezu sa navijačima Uniteda.

Također je osvojio dva velika trofeja u svojoj prvoj sezoni, EFL kup i Europsku ligu. United je trenutno na vrhu tabele zajedno sa susjedima Cityjem.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!