NaslovnicaVijestiManchester United spremio ponudu za Aubameyanga

Manchester United spremio ponudu za Aubameyanga

Manchester United je spremio ponudu od 70 miliona eura za napadača Borusssije Dortmunda Piqrre-Emericka Aubameyanga, prenosi Daily Mail.

United spremio ponudu za Aubameyanga

Gabonac, koji je proglašen igračem godine u Africi, ove sezone zaista igra fantastična, što dokazuje i činjecina da je već postigao 27 golova.

Van Gaala bi Mourinho mogao zamjeniti već ovaj mjesec, te bi Portugalac želio dovesti par velikih pojačanja.

Predsjednik Manchester United, Ed Woodward očajno želi dovesti jednu zvijedu u svoj tim na ljeto, a kako prenosi The Sun glavna želja Woodwarda je Neymar ili Gareth Bale.

United je ova dva igrača vć nekoliko puta pokušavao dovesti, ali svaki put su bili bez uspjeha.

“Posljednja dva mjeseca su bila veoma teška za moju ženu, moju djecu, moje unuke i moje prijatelje. Za mene također, ali ja se mogu nositi s tim.”

“U Nizozemskoj svi znaju da sam previše arogantan kako bih sumnjao u sebe, ali ja znam da je takva glupost o meni izmišljena. Ne vjerujem da postoji bilo kakva veza između Josea Mourinha i Manchester Uniteda.”

Louis van Gaal također tvrdi da su mediji izmislili priče o njemu, poput one da je unajmio zaštitare za svoju ženu.

“Kritiziram medije za izmišljanje priča. Nikada nisam unajmio te zaštitare, i nikada i neću. I ja sam hodam po ulicama bez sigurnosti i svi ljudi koje susrećem su vrlo pozitivni.”

“Europa liga nije želja Manchester Uniteda, ali ipak želimo da je osvojio. Europa liga je važna za United”, završio je Van Gaal.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!