NaslovnicaVijestiManchester United spremio ponudu za braniča Barcelone

Manchester United spremio ponudu za braniča Barcelone

Manchester United spremio ponudu za braniča Barcelone. Manchester United je u potrazi za potpisom Barceloninog braniča Marc Bartre. Prema španskom listu Sport, United već duže vremena prati Barcinog braniča koji vrijedi 9.5 miliona funti.

Manchester United spremio ponudu za braniča Barcelone

Bartra je odigrao samo dvije utakmice La Lige ove sezone i čvrsto stoji iza Javier Mascherana i Gerard Piquea.

Njegov ugovor sadrži klauzulu od 19.6 miliona funti i smanjit će se više od pola ako se nedostatak igranja u prvom timu nastavi.

Gledajući na prilike koje dobija u prvom timu, Bartra ozbiljno razmatra svoju budućnost na Nou Campu i mogao bi napustiti Kataloniju na ljeto.

United je spreman da iskoristi frustracije Španca da ojača svoje odbrambene redove.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Jose Mourinho, koji je navodno potpisao trogodišnji ugovor na Old Traffordu, pokušao je čak dovesti Bartru dok je još bio i u Chelseaju i navodno je zadržao taj interes.

Ukoliko bude imenovan za menadžera Manchester uniteda, možemo pretpostavljati da će Mourinho potpisati 25-godišnjaka po svaku cijenu.

[su_bet_at_home_1]

Bartrin agent, Carles Puyol, postavio je sliku sebe u Manchesteru. Barcelonina legenda dijeli odličan odnos sa Louis van Gaalom i mogao bi biti koristan u pomaganju Unitedu da olakša ovaj transfer.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!