NaslovnicaVijestiManchester United troši 200 milijuna eura na zvijezdu Real Madrida

Manchester United troši 200 milijuna eura na zvijezdu Real Madrida

Mourinho nagovorio čelnike Manchester Uniteda da aktiviraju klauzulu igrača Real Madrida od 200 milijuna eura. Prema pisanju Diario Gola, menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho je nagovorio odbor Crvenih đavola da potpišu Real Madridovog braniča Raphael Varanea ovog ljeta.

Manchester United troši

Crveni vragovi imaju mnogo braniča u momčadi prvog tima – Phil Jones, Chris Smalling, Daley Blind, Victor Lindelof, Eric Bailly i Marcos Rojo – ali samo je Smallingova i Jonesova forma bila kritizirana, dok su Blind i Rojo igrali vrlo malo ove sezone.

Kao rezultat toga, United bi mogao imati koristi od braniča koji je već zvijezda i braniča koji bi im poboljšao obrambenu liniju, a Mourinho vjeruje da je Varane pravi igrač za to.

Diario Gol je objavio kako je portugalski stručnjak uvjerio Manchester Uniteda da se natječe za zvijezdu Real Madrida, koji je bio stranac, kojeg je prvobitno on potpisao dok je vodio Los Blancose.

[su_no1forfootball]

Varane, međutim, ne bi bio jeftin, sa klauzulom za oslobađanje od oko 200 milijuna eura, skoro dvostruko više nego što je United platio za Paul Pogbu 2016. godine – rekordno potpisivanje kluba sa Old Trafforda. Postoji jedna potencijalna prepreka u izvršenju ovog dogovora za Crvene đavole, jer 24-godišnjak nije pokazao želju da napusti Real Madrid.

Pridružio se španjolskom klubu iz Lens-a 2011. godine i nastavio je igrati na više od 200 utakmica na svim natjecanjima za Real Madrid.

Francuski reprezentativac izgleda sretan na Santiago Bernabeu i možda neće biti otvoren za odlazak na Old Trafford i povezivanje sa Mourinhom.

[su_bonus]

U kolvozu 2012. godine, Varane je pozvan u prvi tim reprezentacije Francuske, gdje su igrali protiv Urugvaja u prijateljskoj utakmici, ali on je bio neiskorištena zamjena tada. Svoju prvu utakmicu je započeo 22. ožujka 2013. godine u kvalifikacijama Svjetskog prvenstva protiv Gruzije, gdje su pobijedili sa 3-1.

13. svibnja 2014 .godine, uključen je u momčad Didier Deschampsa, koja je išla na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazil.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!