NaslovnicaVijestiManchester United u pregovorima za 60 miliona funti vrijednog veznjaka

Manchester United u pregovorima za 60 miliona funti vrijednog veznjaka

Manchester United u pregovorima za 60 miliona funti vrijednog veznjaka. United je otvorio pregovore sa veznjakom Benfice, Renato Sanchesa.18-godišnjak ima sve veći i veći ugled i privlači interes klubova širom Europe.

Manchester United u pregovorima

Ali, United vjeruje da su u najboljoj poziciji da dovedu Sanchesa nakon što su se sastali sa čelnicima Benfice po drugi put zbog ovog dogovora, prenosi Daily Mail.

Unitedovi skauti su posmatrali tinejdžera u tri od njegove posljednje četiri utakmice i žele da završe ovaj dogovor do kraja januara, da bi izbjegli nadmetanje za ovog igrača u ljetnom prijelaznom roku.

Sanches u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 60 miliona funti, ali se tvrdi da bi ga Benfica mogla prodati ako bi dobili ponudu od 30 miliona funti, plus dodaci.

Dogovor treba biti završen ovog mjeseca, a kada stigne na Old Trafford, odmah će se vraiti nazad na posudbu za ostatak ove sezone, jer bi mu mjesto u prvom timu Benfice bilo zagarantovano.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Sanches je uživao u nevjerovatnoj sezoni, gdje je napravio 13 nastupa u svim takmičenjima, postižući dva gola od svog debija u oktobru.

United je na početku slao skaute da gledaju Goncalo Guedesa i beka Eliseua, ali Sanches je bio taj koji ih je očarao i sada će najvjerovatnije preći na Old Trafford.

Ranije ove sezone, Sanches je potpisao novi ugovor sa Benficom, koji bi ga trebao držati u klubu do 2021 godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!