NaslovnicaVijestiManchester United u razgovorima sa 21-godišnjim španskim reprezentativcom

Manchester United u razgovorima sa 21-godišnjim španskim reprezentativcom

Manchester United u razgovorima sa 21-godišnjim španskim reprezentativcom. Manchester United je spreman razbiti kasu i uložiti novac u potpis zvijezde Atletico Madrida, Saula.

Manchester United u razgovorima

Španjolski sajt OkDiario je izvjestio da su Crveni đavoli bili vrlo impresionirani sa njegovim nastupima protiv Bayerna u Ligi prvaka, te su odlučili otvoriti čekovnu knjižicu.

United se raspitivao za 21-godišnjaka i prije, ali su daleko ispod onog što klub iz La Lige traži, 35,2 milijuna funti.

OkDiario je rekao da je United već održao nekoliko rundi razgovora sa Saulovim ocem i agentom Jorge Mendesom.

Španjolac je odbio tri nova ugovora i mogao bi se spremati za veliki potez ovog ljeta.

[su_sportingbet_euro2016]

Njegov zapanjujući gol u srijedu je sada Uniteda stavio na prvo mjesto za njegovo dovođenje.

Sporazum će biti kompliciran, jer Madrid posjeduje samo 60 % igračevih prava – ostalih 40% pripada irskoj investicijskoj grupi.

Ili Atletico ili United će morati otkupiti investitora prije nego što Saul bude mogao odraditi svoj prelaza u Premier ligu.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!