Manchester United uveo novo apsurdno pravilo za sve igrače poslije utakmice

Manchester United uveo novo apsurdno pravilo za sve igrače poslije utakmice. Manchester United je rastegao svoje finansijske mišiće ovo ljeto sa rekordnim transferom Paula Pogbe od 89 milijuna funti.

Manchester United uveo

Međutim, čini se da je i jedan od najbogatijih klubova na svijetu – onaj koji je sposoban za trošenje 89 milijuna funti na jednog igrača i plaćati njegovom agentu više od 20 milijuna funti – nije ih ni ogrebalo, jer Mourinho planira još mnogo pojačanja u januarskom prijelaznom roku.

Ali prema pisanju The Suna i nije baš tako. Igračima u Unitedu je zabranjeno mijenjati dresove na kraju utakmice ove sezone u što se vjeruje da žele srezati troškove.

“Oni su zamoljeni da ne mijenjaju dresove tako da ti dresovi ne moraju biti zamijenjeni novima”, rekao je izvor iz Manchester Uniteda danas. “Čini se da nema smisla s obzirom koliko klub vrijedi.”

“Vlasnici imaju reputaciju održavanja i vođenja troškova.”

S obzirom da Crveni vragovi trenutno vrijede oko 2 milijarde funti, a plaćaju Zlatan Ibrahimovića i Paula Pogbu gotovo 500.000 funti po tjednu ukupno, čini se da je gotovo apsurdno da bi se zabrinuli za mijenjanje dresova koji u maloprodaji koštaju oko 70 funti.

Čak i ako cijela početna postava osjeti potrebu da zamijeni dresove sa svojim protivnicima na kraju utakmice, račun bi bio satnica Rooneya i njegove trenutne plaće.

Međutim, koliko god to ludo zvučalo, Rooneyu, Zlatanu, Pogbi i ostalim igračima iz ekipe je rečeno da zadrže svoje dresove na kraju utakmice, te su na strogom omjeru od dva dresa kratkih rukava za sezonu.

Sljedeću utakmicu Manchester United igra protiv Cityja u gostima u subotu u 13:30h po našem vremenu. Duel dva najbolja menadžera na svijetu.

Screenshot_9

UPLATI!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)