NaslovnicaVijestiManchester United v Liverpool: Gdje gledati, pregled, forma i moguće postave

Manchester United v Liverpool: Gdje gledati, pregled, forma i moguće postave

Gdje gledati, pregled, formu i moguće postave, pa čak i koeficijente i gdje se možete kladiti pročitajte ispod u našem malom pregledu utakmice Europa lige između dva engleska giganta. Manchester United se večeras suočava sa Liverpoolom u revanšu Europa Lige u posljednjih 16 na Old Traffordu.

forma i moguće postave

Gdje gledati uživo?

Utakmica počinje u 21:05h. Direktan prijenos možete pratiti na BHT 1.

Pregled

United dolazi u utakmicu nakon što se skrasio sa remijem (1-1) u četvrt-finalu FA kupa protiv West Ham Uniteda kod kuće. Dimitri Payet je trebalo da bude isključen u drugom poluvremenu za simuliranje unutar šesnaesterca, jer je već imao žuti karton.

Međutim, Payet je nastavio da igra i nekoliko minuta nakon incidenta postigao sjajan slobodan udarac i doveo Čekićare u vodstvo. Kasni gol Anthony Martiala je pomogao ekipi Louis van Gaala da se vrati u igru i iznudio revanš.

Liverpool je pobijedio Crvene đavole rezultatom od 2-0 u prvoj utakmici na Anfieldu i to je bila njihova posljednja utakmica. Redsi su imali dovoljno vremena da se pripreme za utakmicu i gledat će da urade sve što trebaju da bi prošli u posljednjih osam u Europa ligi.

Jurgen Klopp će biti u potrazi za pobjedom večeras, kada se Liverpool suoačava sa Unitedom kako bi se izbjegle komplikacije na Old Traffordu. Trebalo bi da se vidi da li će domaćini biti u mogućnosti da se vrate u igru.

Analiza

Ovdje možete pročitati analizu Europske lige

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Šta su rekli menadžeri?

Louis van Gaal: “Da, ali uvijek dugujemo navijačima veliki rezultat, jer su oni platili da to vide. Moramo odigrati dobro. Ali u sportu, možete izgubiti i pobijediti, to morate prihvatiti. Vrlo je teško, ali morate to prihvatiti.”

Jurgen Klopp: “Nisam uplašen ili nešto slično. Rezultat nije savršen. To nije 5-0 ili 6-0. Nije odmor. To je naporan posao. Nemam problema sa time. Znao sam ovo i prije i poslije izvlačenja. Znao sam to i prije i poslije prve utakmice. Sada smo tu, želimo iskoristiti svoje šanse. To je sve. Ukoliko želite nešto svim svojim srcem, ne mora značiti da će te to i dobiti. Ali imamo priliku da se borimo i to je ono što pokušavamo uraditi.

Koeficijenti

Manchester United: 2.62

Neriješeno: 3.30

Liverpool: 2.90

qCERqrS

Forma timova

Manchester United (u svim natjecanjima): DLLWW
Posljednji rezultat: Manchester United 1-1 West Ham United

Liverpool (u svim natjecanjima): WWWDW
Posljednji rezultat: Liverpool 2-0 Manchester United

Moguće postave

Manchester United: De Gea; Varela, Smalling, Blind, Rojo; Schweinsteiger, Schneiderlin; Lingard, Mata, Depay; Martial

Liverpool: Mignolet; Clyne, Lovren, Sakho, Moreno; Can, Henderson; Lallana, Coutinho, Firmino; Sturridge

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!