NaslovnicaVijestiManchester United v Watford: Pet stvari koje trebate znati prije ove utakmice

Manchester United v Watford: Pet stvari koje trebate znati prije ove utakmice

Pet stvari koje trebate znati prije ove utakmice. Manchester United će biti u potrazi da za još jednom pobjedom i htjeti će da zadrži svoj niz pobjeda i protiv Watforda večeras.

Pet stvari koje trebate znati prije ove utakmice

Ali, Watford ima iglu u svom repu sa smrtonosnim duom Odion Ighalom i Troy Deeneyom u napadu.

Donosimo vam osam stvari koje trebate znati prije večerašnjeg sudara ova dva tima.

U koje vrijeme počinje?

21:00h

Tko će igrati?

United će vjerovatno imati Anthony Martiala, Chris Smallinga i Matteo Darmiana koji su se vratili poslije povrede.

Marcos Rojo se također nada da će biti na raspolaganju, ali Cameron Borthwick-Jackson, Will Keane, Antonio Valencia, Wayne Rooney, Marouane Fellaini, Phil Jones, Luke Shaw, Ashley Young i Bastian Schweinsteiger neće biti dostupni.

Watford nema novih problema sa povredama, ali Jose Manuel Jurado i Joel Ekstrand su i dalje van terena, dok bi Etienne Capoue mogao biti odmoren za ovu utakmicu.

Predviđenih XI za United: De Gea; Varela, Carrick, Blind, Fosu-Mensah; Schneiderlin, Herrera; Lingard, Mata, Memphis; Rashford

Predviđenih XI za Watford: Gomes; Nyom, Cathcart, Britos, Ake; Behrami, Capoue, Watson, Amrabat; Deeney, Ighalo

[su_bet365_live_koeficijenti]

Šta je ulog?

United bi mogao poravnati broj bodova sa Manchester Cityjem, koji putuje na Anfield.

Louis van Gaal se također nada da će se Arsenal okliznuti kod kuće protiv Swanseaja tako da bi se smanjila bodovna razlika između njih.

Watford je pao na tabeli u posljednjih nekoliko tjedana, ali mogli bi se popeti na osmo mjesto ukoliko bi pobijedili večeras.

Kakve su kvote za ovu utakmicu?

Manchester United – 1.65
Neriješeno – 4.00
Watford – 6.00
(Bet365)

Forma timova u posljednjih šest utakmica u ligi?

United – WLWDLW

Watford – LWDLWD

Manchester United večeras igra protiv Watforda na Old Traffordu i Van Gaal se nada da će njegov as iz rukava, mladi Rashford ponovo proraditi, ali ne želi da stvara pritisak na njega. Očekuje se četvrta pobjeda u nizu za Crvene đavole.  Koeficijent na Van Gaalov tim je 1.65, dok je na Watford čak 6.00. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 4.00. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Manchester i ostale timove

SCrI8GW

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!