NaslovnicaVijestiManchester United već otkrio koja dva pojačanja želi dovesti u januaru

Manchester United već otkrio koja dva pojačanja želi dovesti u januaru

Manchester United već otkrio koja dva pojačanja želi dovesti u januaru. Čovjek bi pomislio da će Jose Mourinho biti zadovoljan svojom momčadi nakon što je potrošio skoro 150 milijuna funti u ljetnom prijelaznom roku.

Manchester United već

Mourinho je potpisao Eric Baillyja za 30 milijuna funti, Henrik Mkhitaryana za 26 milijuna i doveo Zlatana Ibrahimovića u slobodnom transferu. Posebni je također razbio rekord i doveo Paula Pogbu iz Juventusa za 89 milijuna funti.

No, samo dan nakon zatvaranja ljetnog prijelaznog roka, portugalski menadžer je već pronašao nova pojačanja koja će dovesti u januarskom prijelaznom roku.

Mourinho će možda morati čekati četiri mjeseca dok mogne dovesti novo pojačanje, ali to ne znači da nije identificirao dva potencijalna pojačanja na zimskom prijelaznom roku.

Prema Manchester Evening News, klub još uvijek prati Monacovog beka Fabinha.

[su_euro_soccer_bonus]

United je bio povezan sa Brazilcem ovog ljeta, a sada je on na vrhu njihove liste nakon što su njihove ponude odbijene od strane francuskog kluba tijekom prethodnih nekoliko mjeseci.

Mourinho zna Fabinha iz njihovog zajedničkog života u Real Madridu, a 22-godišnjak će biti prijeko potrebno pojačanje sa Antoniom Valenciom kao prvim izborom za tu poziciju.

No, u izvješću se tvrdi da Fabinho nije jedini igrač kojeg će Mourinho držati na oku u narednih nekoliko mjeseci.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Oni tvrde da će Mourinho pratiti Raphael Varanea u Madridu. Francuz je također bio povezivan sa preseljenjem na Old Trafford, ali produžio je svoj boravak u europskim prvacima, barem do januara.

Varane se uglavnom koristio kao zamjena u ekipi Zinedin Zidanea prošle sezone, ali je počeo sve tri madridske utakmice ove sezone.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!