NaslovnicaVijestiManchester United zagrizao za veznjaka: Jedna od ovih zvijezda će na ljetnom...

Manchester United zagrizao za veznjaka: Jedna od ovih zvijezda će na ljetnom prijelaznom roku preći na Old Trafford

Nema sumnje o tome gdje se Manchester United treba pojačati na ljetnom prijelaznom roku. S Michaelom Carrickom koji se povlači iz nogometa i Marouane Fellainijem kojem istječe ugovor, Jose Mourinho je već otkrio svoje planove za kupnju nekih veznih igrača tijekom ljeta.

Manchester United zagrizao

“U veznom redu, Michael Carrick neće biti broj 16, imat će MC na svom dresu sljedeće sezone, tako da gubimo igrača,” rekao je menadžer Manchester Unitedu u siječnju.

“U veznom redu trebamo – ne kažem poboljšati se, ali trebamo dovesti igrača kako bi nadoknadili Michaelovu situaciju. Ako Marouane ode, onda imamo dva prazna mjesta, vidjet ćemo što će se dogoditi.”

Dakle, čini se da Mourinho želi dovesti veznog igrača, ali tko bi on mogao biti?

Jean Michael Seri | Nice

Seri je jedan od najpoželjnijih veznjaka u svjetskom nogometu odmah nakon što je prošlog ljeta propustio transfer u Barcelonu. 26-godišnjak je povezan sa Manchester Unitedom i Manchester Cityjem, ali postoji problem – priznaje da ne uživa u igranju na hladnom vremenu.

On igra u Niceu u koji je došao 2015. godine za 1 milijun eura. 27. svibnja 2015. godine, pred prijelazni rok, klub objavljuje dolazak Serija. Svoj debi je odigrao u prvoj utakmici 2015/16 sezone protiv Monaca, gdje je Nice izgubila sa 2-1. Prvi svoj gol za klub je postigao 27. rujna 2015. godine, u 53 minuti susreta, a utakmicu su igrali protiv Saint-Etiennea.

Sergej Milinković Savić | Lazio

Vjerojatno najskuplja opcija na ovom popisu. 23-godišnjak je bio senzacionalan u Seriji A ove sezone. Već je formirao vezu sa Nemanjom Matićem za reprezentaciju Srbije.

[su_no1forfootball]

Milinković-Savić je prošao kroz omladinsku školu Vojvodine. U 2014. godini potpisao je za belgijski Genk. Zatim je nakon samo godinu dana prešao u Lazio. Svoj prvi gol za Lazio je postigao protiv Dnjipra. Prvi gol u seriji A je dao u pobjedi od 3-1 protiv Fiorentine 9. siječnja 2016. godine.

Jorginho | Napoli

Liverpool je navodno pratio Brazilca kao zamjenu za Emre Cana, ali čini se da je Mourinho također oduševljen. 26-godišnjak igra kao obrambeni vezni za Napoli. Nakon dobre sezone u Sambonifaceseu, vratio se u Veronu. Svoj debi za njih je napravio 4. rujna 2011. godine u utakmici protiv Sassuoloa. Tada je ušao u 76 minuti susreta. U Napoli je došao 18. siječnja 2014. godine i od tada je počeo da stvara ime u svjetskom nogometu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!