NaslovnicaVijestiManchester United započeo pregovore sa Omer Toprakom

Manchester United započeo pregovore sa Omer Toprakom

Manchester United započeo pregovore sa Omer Toprakom. Crveni đavoli su započeli pregovore o potencijalnom dogovoru za braniča Bayer Leverkusena, kojeg također traži rival iz Bundeslige, Bayern Munich.

Manchester United započeo pregovore sa Omer Toprakom

Manchester United je otvorio pregovore oko potencijalnog dogovora na ljetni prijelazni rok za braniča Leverkusena, Omer Topraka, prema pisanju Kickera.

United je spreman da ojača svoju odbranu kada se otvori ljetni prijelazni rok i posmatrali su 26-godišnjaka u više navrata u posljednjih nekoliko tjedana.

Leverkusen želi zadržati Topraka, međutim, morat će se oduprijeti i svakom pristupu Bayerna također koji želi da potpiše ovog braniča, s obzirom na njihovu spremnost, Bayer Leverskusen se tu neće puno otimati.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Toprak je Turski profesionalni fudbaler koji igra kao branič za Bayer Leverkusen i Turski nacionalni tim.

Svoju karijeru je počeo u TSB Ravensburgu u 1994. godini. 2001. godine preselio je u FV Ravensburg. Za Freiburg je potpisao 2005. godine. Prvi profesionalni ugovor je potpisao na ljeto 2008. godine. U svojoj prvoj profesionalnoj sezoni, odigrao je 26 utakmica i postigao četiri gola, gdje je Freiburg osvojio titulu druge lige Njemačke.

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!