NaslovnicaVijestiManchester United želi Felipea Andersona, West Ham Lacazettea

Manchester United želi Felipea Andersona, West Ham Lacazettea

Nakon što su ispali iz Europa lige nakon poraza od Liverpoola, iz Uniteda su već sve misli usmjerili na jačanje tima za sljedeću sezonu, a prvi na listi mogućih pojačanja se nalazi zvijezda Lazija Felipe Anderson.

felipe anderson

Izvješća iz Engleske navode da je Brazilac već razgovarao sa predstavnicima sa Old Trafforda, a obeštećenje za njega bi trebalo iznositi oko 40 miliona funti.

Međutim, igračev agent Juliana Gomes, izjavila je da još uvijek nitko nije poslao službenu ponudu za igrača, te da još ne razmišljaju o njegovoj budućnosti.

Iz Lazija su ranije potvrdili da su odbili ponudu od 39 miliona funti za Andersona prošlog ljeta, ali ovog ljeta bi stvari mogle biti drugačije. Prema pisanju engleskih medija, izvršni potpredsjednik “Crvenih vragova” Ed Woodward očajno želi dovesti Brazilca na “Teatar snova”, te će učiniti sve kako bi se ostvario taj transfer.

S druge strane, još jedno veliko pojačanje bi moglo doći u Englesku ovog ljeta. Riječ je o Francuzu Alexandreu Lacazetteu.

Kako pišu engleski mediji, West Ham je opasno ‘zagrizao’ za napadača Lyona, te će poslati ponudu od 20 miliona funti. 24-godišnjak je već izrazio interes za igranjem u Premier ligi, a prema pisanju Mirrora, iz West Hama se nadaju da će biti uspješan kao i drugi Francuz koji je prošlog ljeta stigao iz francuskog prvenstva.

No, nisu jedini klub kojem je mladi napadač zapao za oko. Pored njih, za njega su zainteresovane i komšije iz Londona, Arsenal i Tottenham Hotspur.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!