NaslovnicaVijestiManchester United želi prodati defanzivca PSG-u zbog nevjerovatnog razloga

Manchester United želi prodati defanzivca PSG-u zbog nevjerovatnog razloga

Kako danas pišu engleski mediji, uključujući Mirror i The Sun, Manchester United je sljedećeg ljeta spreman prodati defanzivca Marcosa Roja Paris Saint-Germainu.

Marcos Rojo odlazi u PSG

Naime, ‘Crveni vragovi’ su argentinskom reprezentativcu ponudili novi ugovor, s obzirom da mu trenutni ističe sljedeće godine, ali pregovori su prekinuti i za njega je interes počeo pokazivati francuski klub koji je spreman ponuditi 30 miliona funti, što bi odgovaralo Manchester Unitedu.

Rojo također ne bi imao ništa protiv tog transfera, s obzirom da bi se u francuskoj prijestolnici pridružio svom sunarodnjaku Angelu Di Mariji. 27-godišnjak je ove sezone započeo samo sedam utakmica od prve minute u dresu engleskog velikana nakon što se oporavio od ozbiljne povrede, te mu je želja vratiti se u početnih 11 jer se uskoro bliži Svjetsko prvenstvo, te mu je potrebna veća minutaža kako bi dobio poziv od strane izbornika Sampaolija.

Rojo je na Old Trafford stigao u ljeto 2014. godine za 20 miliona eura iz Sportinga i od tada je odigrao ukupno 105 utakmica u crvenom dresu, te postigao dva gola i podijelio četiri asistencije.

[su_bonus]

Manchester United je jučer slavio na gostovanju kod Huddersfielda rezultatom 2-0 u okviru petog kola FA Kupa, a oba gola je postigao Romelu Lukaku, dok Marcos Rojo nije uopšte bio ni pozvan za utakmicu, zajedno sa Paulom Pogbom i Philom Jonesom, sa kojima se Mourinho navodno posvađao nakon poraza prošlog vikenda protiv Newcastle Uniteda u Premier ligi.

Ipak, on je to negirao izjavivši kako je Paul Pogba trebao nastupiti, ali su klupski doktori odlučili da nije spreman za utakmicu. Dobra vijest za portugalskog stručnjaka je ta što se Eric Bailly vratio nakon povrede, te bi mogao nastupiti protiv Seville u srijedu, izvještava Manchester Evening News.

‘Crveni vragovi’ se nalaze na drugom mjestu u Premier ligi sa 56 osvojenih bodova iz 27 odigranih kola. Za vodećim Manchester Cityjem zaostaju velikih 16 bodova, dok imaju dva boda više od trećeplasiranog Liverpoola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!