NaslovnicaVijestiManchester Unitedov tim iz snova za sljedeću sezonu: Koliko novca je potrebno...

Manchester Unitedov tim iz snova za sljedeću sezonu: Koliko novca je potrebno za ovih šest pojačanja?

Manchester Unitedov tim iz snova za sljedeću sezonu. Koliko novca je potrebno za ovih šest pojačanja? Jose Mourinho je imao popriličnu prvu sezonu u Manchester Unitedu, zar ne? On je oborio svjetski rekord u transferima kako bi Paul Pogbu vratio u klub za nevjerojatnih 89 milijuna funti.

Manchester Unitedov tim

Mourinho je također doveo Eric Baillya za 30 milijuna funti, Henrikh Mkhitaryana za 26 milijuna i Zlatana u besplatnom transferu.

Unatoč potpisivanju četvorice vrhunskih igrača, Unitedov izazov za naslov je završio prije nego što je i počeo i sada se bore za top-četiri u Premier ligi.

Stoga, nemojte se iznenaditi ako Jose Mourinho potroši stotine milijuna funti ovog ljeta.

Ali koga će potipisati portugalski stručnjak u narednim mjesecima?

[su_euro_soccer_bonus]

Pa, bivši igrač Crvenih đavola, Phil Neville izgleda da dosta razmišlja o tome.

To je zato što je objavio na Instagramu svoj tim iz snova u Manchester Unitedu sljedeće sezone.

Neville je uključio čak šest novih igrača u startnih 11 – s Hugo Llorisom, Raphael Varaneom, Benjaminom Mendyjem, Tiemoue Bakayokoom, Antoine Griezmannom i Gareth Baleom.

Što reći nego WOW! Koliko bi ovi igrači ukupno koštali?

Kao što Neville spominje ozljedu Zlatana Ibrahimovića što znači da vjerojatno neće igrati za klub, on ga je zamijenio Marcus Rashfordom.

Jasno se vidi da David de Gea odlazi u Real Madrid u skoroj budućnosti, jer je Neville ubacio u svoj tim iz snova Hugo Llorisa.

Unatoč Nevillovim tvrdnjama da je to samo objavljeno iz zabave, ismijavan je od strane ljudi na instagramu, jer je upućivao na takvu neuobičajenu postavu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Naravno, Unitedova sposobnost privlačenja igrača ovisi o tome hoće li se natjecati u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Mourinhova ekipa i dalje ima dva načina na koji će se kvalificirati, top četiri kao što smo rekli i osvajanje Europske lige, što će im omogućiti direktnu kvalifikaciju u grupne faze, dok u Europskoj ligi igraju protiv Celte Vigo u polufinalu.

Nakon što je to rečeno, Pogba, Ibrahimović i Mkhitaryan su napustili klubove koji su se borili u Ligi prvaka kako bi se pridružili Unitedu prošlog ljeta i Mourinho vjeruje da njegova ekipa ne mora biti u tom natjecanju kako bi privukao najbolje igrače.

>> Jose Mourinho pravi remont u Manchester Unitedu: Dvojici ključnih igrača rečeno da napuste Old Trafford

“Manchester United je vrlo moćan, ne mora biti u Ligi prvaka kako bi privukao najbolje igrače”, rekao je Mourinho za BBC Sport ranije ove godine.

“Zlatan je mogao biti u Parizu, Mkhitaryan je mogao biti u Borussiji Dortmund, Pogba je također mogao biti u Juventusu. Možemo privući najbolje igrače jer znaju da će Manchester United prije ili kasnije stići tamo.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!