NaslovnicaVijestiJose Mourinho ljut na šefove iz Manchester Uniteda: Evo kako su ...

Jose Mourinho ljut na šefove iz Manchester Uniteda: Evo kako su se ophodili prema tri ključna igrača na Old Traffordu

Menadžer Manchester United Jose Mourinho je ljut na odbor, unatoč tome što je u nedelju popodne pobijedio svoj bivši klub Chelsea sa 2-1.

Jose Mourinho ljut

Crveni đavoli su gubili u prvom poluvremenu, ali golovi Romelu Lukakua i Jesse Lingarda su osigurali važna tri boda na Old Traffordu.

United je sada drugi na tabeli Premier lige, šest bodova ispred Chelseaja.

“Mislim da smo pobijedili fantastičan tim”, rekao je Mourinho nakon pobjede 2-1. “Iz nekog razloga, bili su prvaci prošle sezone.”

“Iz nekog razloga, oni su igrali onako kako su to učinili protiv Barcelone. Iz nekog razloga, oni su započeli utkamicu tako dobro kao što su započeli ovdje.”

[su_bonus]

“Pobijedili smo vrlo dobru ekipu i da to uradite, morate biti organizirani, ali morate imati skroman duh u kojem svi rade, svi se bore, svi pokušavaju slijediti plan igre.”

Unitedovi igrači dobili su tri dana slobodno nakon nedeljne pobjede, ali će se u četvrtak vratiti na trening uoči nezgodne posjete Crystal Palacea u ponedjeljak.

Prema Daily Mailu, zagonetni portugalski stručnjak je nezadovoljan sa time kako je odbor tretirao tri ključna igrača Manchester Uniteda.

Očekuje se kako će belgijski veznjak Marouane Fellaini napustiti k lub na ljeto nakon što je odbio potpisati novi ugovor.

Neuspjeh kluba da 30-godišnjaku dadne poboljšani ugovor ranije navodno je bio jedan od glavnih razloga za njegovu odluku da odbije Unitedovu ponudu.

U međuvremenu, predstavnici Anthony Martiala i Marcos Rojoa su došli klubu u prosincu kako bi tražili povećanje plaća.

[su_no1forfootball]

Ipak, oba igrača – s njihovim ugovorima koji bi trebali isteći 2019. godine – tek trebaju dobiti nove ponude i Mourinho apeluje šefove da djeluju brže.

Prema Daily Mailu, Mourinho je zabrinut da će ova situacija stvoriti loš osjećaj u momčadi.

Izvršni potpredsjednik Ed Woodward i šef korporativnih finansija Matt Judge su ljudi koji se bave obnavljanjem ugovora.

Bolje je da rade brže i bolje, ako misle da izbjegnu neke teške riječi od Mourinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!